fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jennifer Aniston otkrila tajnu svog izgleda! Evo kako zauvijek ostati lijepa i mlada! Ovaj sastojak koristi!

Autor: dnevno.ba

Jennifer Aniston oduvijek je bila poznata po svojoj zategnutoj figuri i bezvremenskoj eteričnoj ljepoti. Sada je otkrila da je između ostalog kolagen njezina tajna ostajanja mladom i lijepom, prenosi entertaintimes.com.

Jen je također uvijek održavala, i još uvijek održava, disciplinirani fitness režim. Uz to, posebnu pažnju pridaje prehrani, kao i dodacima prehrani, a zvijezda ‘Prijatelja, poznata je i po svojoj sklonosti meditaciji, jogi i karateu pa ne čudi da i u 51. godini života izgleda zapanjujuće i u običnom paru tajica.

Što se tiče dodataka prehrani, otkrila je da već godinama koristi Vital Proteins proizvode. Riječ je o tvrtki sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, koja se bavi dodacima na bazi kolagena, odnosno proteina u mišićima, koži i kostima. Naime, iako ovaj protein naše tijelo samo proizvodi, nakon dvadesete godine, u tijelu počinje opadati proizvodnja kolagena i molekule kolagena se sporije obnavljaju. Zato ga već u tridesetim godinama treba dodatno unositi u tijelo, što Jen i čini.

Kažu da ako počnemo konzumirati kolagen dovoljno rano, vidjet ćemo promjene već u roku od mjesec dana. Što smo mlađi, to je manji udio našeg vlastitog kolagena propao i naše tijelo treba manje poticaja „izvana“. Međutim, ako započnemo s konzumiranjem kolagena kada su bore na našoj koži već izražene, za prve rezultate trebat će čekati najmanje dva ili tri mjeseca. Jen je tu doskočila prirodi pa je kolagen počela koristiti u raznim formama još prije dva desetljeća, a sada otvoreno govori o dobrobitima ovog proteina te je izjavila da joj je drago što je proširila svijest o zaslugama kolagena.

Tako se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira s najnovijim Vital Proteins proizvodima, a uz fotografiju je ujedno objavila da je postala glavna kreativna direktorica ove tvrtke. Glumica je oduvijek vjerovala da je važno biti zdrav iznutra, a isto tako je oduvijek poznata i kao velika radoholičarka pa ne čudi da se uz glumu odlučila baviti još jednom profesijom i to upravo onom koja potiče zdrav život, kakav ona vodi od kad zna za sebe.  Također, postoji mogućnost da bi Jennifer mogla voditi i promotivne aktivnosti brenda dok preuzima novu odgovornost. Njezini obožavatelji bili su ushićeni kada su vidjeli njezinu objavu na Instagramu. Mnogi sljedbenici napisali su da već koriste proizvode tvrtke, a nekoliko sljedbenika čak je pitalo kako se mogu prijaviti za dobivanje proizvoda.

Ipak, imajte na umu da unatoč strogom režimu prehrane i vježbanja, Jen ipak konzumira masti, no isključivo zdrave masti koje dolaze iz ribe i avokada, a obožava i kokosovo ulje, dok tu i tamo zgriješi kojim obrokom koji inače nije na njezinom meniju, poput tjestenine Carbonara.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});