Foto: Instagram

Jennifer Lopez sa suzama u očima otkrila kako se nosi s ‘hejterima’ i otkrila nam recept za život iz snova!

Autor: dnevno.ba

Bilo da spadate u grupu onih koji smatraju da je cijela situacija s koronavirusom bila pretjerana ili u grupu onih koji su ovu epidemiju i sve što je uslijedilo tijekom nje, poput potresa i gubitka posla ili doma, prilično ozbiljno doživjeli, jedno je sigurno – svi smo, bez obzira na status i geografsku poziciju na kojoj živimo, osjetili posljedice događaja koji su sve odvili proteklih par mjeseci. Zato ne čudi da se mnogi od nas sada osjećaju izgubljeno, slomljeno i kao da su posrnuli.

Ipak, da  u svemu pa i najtežim životnim nedaćama treba ostati jak, govori primjer Jennifer Lopez koja se tek sada s 50 godina može pohvaliti životom iz snova i koja se za takav život morala itekako pomučiti. Danas je možda uspješnija nego ikad, ali moramo uzeti u obzir da su joj cijeli život govorili kako ne vrijedi ništa, bilo da je riječ o njezinim poslovnim uspjesima, bilo da je riječ o ljubavi. To što je slavna, nije joj bilo od ikakve pomoći, dapače samo je pogoršavalo njezine nesigurnosti. Ipak, iz svega je naučila pouku koju lako možemo primijeniti i na naše živote.

Glumica i pjevačica je tako na  Instagram profilu objavila dio svog govora s jednog eventa na kojem je bila gošća, a u kojem sa suzama u očima govori sljedeće:

‘Ne dam da mišljenja drugih ljudi utječu na to što mislim o sebi. Za to mi je trebalo puno vremena jer mi je na početku karijere jako bilo stalo do mišljenja drugih i zbog toga sam se osjećala grozno. Pojavila sam se na sceni i moj prvi singl je odmah došao na prvo mjesto pop singlova, kao i moj album, a i moj prvi film je bio strašno uspješan pa sam pomislila: ‘To! Stvarno rasturam!’. No, onda su svi počeli govoriti: ‘Ona ne zna pjevati’, ‘Ona ne zna plesati’, ‘Ona ne zna glumiti’, ‘Ona je još samo jedno lijepo lice’, ‘Njezina guzica je ogromna’ i pitaj boga što još. Onda sam i ja počela razmišljati na način: ‘Da, u pravu su’ i to me boljelo jako dugo. No, onda sam počela shvaćati…pitate me što sam učinila…samo sam nastavila dalje, unatoč boli i patnji samo sam nastavila dalje. Nisam mogla dopustiti da to postane ono što jesam. Mislila sam: ‘Ne! Napravit ću novi album, novu pjesmu, novi film, dobra sam glumica, dobra sam pjevačica, dobra sam plesačica, super sam u svemu ovom i nastavit ću dalje’. Sve to sam i učinila!’
‘ Ne dopustite da sumnje koje se nastoje uvući, utječu na to tko ste. Vjerujte da ste sjajni i nastavite dalje’, dodala je Jennifer u objavi pored ovog videa.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI