fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Jennifer Lopez se posvađala s obožavateljima na Instagramu: ‘Po 500 milijunti put, ovo je moje lice’

Autor: dnevno.ba

Jennifer Lopez i dalje tvrdi da je sjaj njezine kože potpuno prirodan. 51-godišnja zvijezda opet je porekla da je išla pod nož u obliku plastične kirurgije ili botoxa te je nedavno blokirala obožavatelja na Instagrama koji ju je optužio da laže.

‘Ali mogu li samo spomenuti da vam se obrve i čelo uopće ne miču kad razgovarate ili se pokušavate izraziti … definitivno imate botox. I tonu istog. Sve je to dobro, ali samo kažem’, osoba je komentirala ispod videa na kojem pjevačica isprobava svoju masku za lice ‘JLo Beauty That Limitless Glow’. Iako je ona tvrdila da je maska fantastična i da će se odlično prodavati, više je obožavatelja bilo uvjereno da Jennifer izgleda ovako dobro zbog botoxa. ‘Da, naravno da ti koža sjaji…od botoxa’, napisala je pak jedna druga obožavateljica.

‘LOL, to je samo moje lice !!!’, Lopez je odgovorila te je dodala: ‘Po 500 milijunti put … Nikad nisam koristila botox niti bilo kakve injekcije ili operacije !! Samo kažem’.

Nastavila je: ‘Nabavite JLO Beauty i osjećajte se lijepo u svojoj koži !! I evo još jedne tajne JLO Beauty proizvoda: Pokušajte provoditi vrijeme na pozitivniji, ljubazniji i uzbudljiviji način prema drugima. Ne trošite svoje vrijeme pokušavajući poniziti druge jer i time ćete zadržati mladolik i lijep izgled !!! Šaljem vam ljubav’. Uz je to glumica i pjevačica dodala oznake # ljepotaiznutra i # ljepotanemaroktrajanja.

Čini se da je tema botoxa osjetljiva za Lopez pa je tako baš nedavno pričala o tome kako ne krivi ljude koji koriste botox, ali kako smatra da ona nije za to. K tome je dodala da svoju ljepotu može zahvaliti isključivo maslinovom ulju.

Isto tako je nedavno otkrila da ju je jedan  bivši dečko ohrabrio da proba botox, kad je imala samo 23 godine. ‘Igle ionako nisam voljela, ali moj dečko ih je volio i rekao mi je: Da, trebala bi započeti s botoxom. I ja ga koristim. Ja sam rekla: Ne, hvala’, prisjetila  se Lopez.  Također je dodala: ‘Samo se pitam što bi mi se dogodilo da sam započela botox s 23 godine, kako bih sada izgledala. Moje bi lice danas bilo potpuno drugačije’.

Umjesto da se okrene ovom postupku, Lopez se kune u maslinovo ulje i kremu za sunčanje kao dva glavna čimbenika njezine vječne ljepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});