JESTE LI ZNALI: Majka je trebala abortirati Macu Diskreciju!

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Maca Diskrecija je nadimak starlete Senade Nurkić koja se proslavila učešćem u reality programu „Parovi“. Rođena je 09.03.1991. godine u Tuzli.

Potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želio da se brine o njoj. Enesa je u emisiji Glamur rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vrijeme kada je njena majka zatrudnijela, pa nam je Enesa ispričala više detalja te priče.

“Nikad ja od nje nisam krila tko je njen otac. Ona je bila punoljetna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htijela ničiji brak rasturiti. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao kćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htijela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzet ću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi” – objašnjava gospođa Nurkić, piše Espreso.rs.

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspjela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gdje joj biloški otac živi.

“Ona je pričala da ne zna tko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kada je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pjevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla” – otkriva Enesa.

Od malih nogu, Maca je željela postati poznata i pjevala je gdje god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za glazbeni showu „Zvezda možeš biti ti“, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi dio nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu za TV Pink BiH na pitanje novinara: „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantirana.“

Početkom 2017. godine postala je voditeljica emisije „Moćni program“ na Pink televiziji. Potresla je javnost otkrićem na Twitteru da se prostituira, a bila je okačila i cjenovnik. Također se pohvalila da je od hapšenja štite moćni političari. O tom događaju je izašao čak i članak u britanskom tabloidu Mirror. 2018. godine postala je sudionica realitija Zadruga.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI