John Travolta i Tom Cruise u ljubavnoj vezi 30 godina?

Autor: Dnevni avaz

HOLLYWOOD - Vijest koja je preplavila svjetske medije i internet sajtove je da su glumački veterani, Tom Cruise i John Travolta u ljubavnoj vezi već 30 godina, piše "Kurir".

Uz ogromne naslove koji napadaju upadljivim slovima “Glumci 30 godina u ljubavi”, jedan tabloid donosi tri ozbiljne tvrdnje: “Detalji tajnog vikenda ljubavnika”, “Travoltina opsesija Cruisom” i “Što sve Kelly zna” ilustrirane fotografijom izbezumljene supruge John Travolta Kelly Preston.

Travolta se navodno veoma zainteresirao za mladog Toma Cruisa još kada ga je prije nekoliko decenija, davne 1983. godine vidio u filmu “Risky Business”. Kako to već biva, Travolta je pozvao Cruisa da zajedno otputuju na nekoliko dana, a zanimljivo je i da su zajedno išli u sajentološku crkvu. Sve je to uticalo da se glumci zbliže i održavaju supertajnu vezu 30 godina.

Ovo nije prvi put da je Travolta umješan u gay skandal. Naime, još prije pet godina pojavila se knjiga autora Roberta Randolfa koji tvrdi da Travolta godina ima brojne ljubavnike. Navodno, pokušao je da zavede i njega, ali ga je Randolf odbio.

Potom se 2012. pojavio još jedan čovjek koji je tvrdio da mu je poznati glumac ponudio 200 dolara za seks, a uslijedila je ista optužba na Travoltin račun od strane jednog njegovog zaposlenog.

I uz ime Toma Cruisa se vezuju homoseksualne veze, ali nikada kao što je slučaj s Travoltom. Navodno, Cruis je imao romansu sa pjevačem Robom Tomasom i kolegom iz “Nemoguće misije” Jeremy Rannrom, a govorkalo se da je starateljstvo nad kćerkom Suri prepustio bivšoj ženi Keti Holms upravo zbog toga kako ne bi otkrila svijetu njegove homoseksualne sklonosti.

Autor: Dnevni avaz

ZADNJE VIJESTI