fbpx

Johnny Depp će bankrotirati! Evo koliko ga košta razvod od bivše i koliko mu je još ostalo za život! Nitko više ne želi raditi s njim pritom!

Autor: dnevno.ba

Johnny Depp mogao bi ostati ne samo bez karijere, već i bez prebijene pare ako se nastavi boriti protiv svoje bivše supruge Amber Heard. Prema National Enquireru, glumac ‘Pirata s Kariba’ prvotno je imao budžet od 100 milijuna dolara kada je pokrenuo postupak za klevetu protiv The Suna koji ga je nazvao batinašem koji tuče žene. Taj iznos navodno pokriva glumčeve honorare za odvjetnika, sudske troškove i još mnogo toga.

No, sada smo saznali da je Depp izgubio slučaj protiv spomenute publikacije. Međutim, zvijezda tvrdi da će se boriti na sudu te da će uložiti žalbu na svoj slučaj na sudu u Londonu. No, izvor za National Enquirer tvrdi da bi žalba na njegov slučaj značila da će Depp morati potrošiti više od 100 milijuna dolara, a budući da postoji rizik da bi mogao još jednom izgubiti, Depp bi mogao završiti financijski slomljenim.

Povrh svega, Depp ima i slučaj klevete protiv Heard u Virginiji, a ročište će započeti u svibnju 2021. No, Heard je u  ovom slučaju protutužila Deppa, što znači da bivši par čeka dugotrajan sudski proces, a samim time će morati izdvojiti i više novca.

Izvor za National Enquirer je također rekao da pravni tim koji zastupa Heard čini sve kako bi bio siguran da će glumica dobiti slučaj, a slave i nakon što su saznali da je Depp ranije ovog mjeseca izgubio od The Suna.

Iako još uvijek nema konkretnih dokaza da će Depp bankrotirati, kako je krenuo i mogao bi jer se predviđa da glumac trenutačno vrijedi 200 milijuna dolara, a od toga je pola odlučio uložiti u borbu protiv bivše supruge, s tim da će po svemu sudeći potrošiti mnogo više nego što je planirao. Da stvar bude gora, u međuvremenu je Depp također otkrio da je od njega zatraženo da podnese ostavku u filmu ‘Fantastične zvijeri’, a  gubitak uloge u filmu za  glumca opet  znači i veće financijske gubitke. Iz Warner Brosa su pak rekli da nemaju tolereanciju na ovu vrstu kontroverze, pogotovo zato što su ‘Fantastične zvijeri ‘ obiteljski film, a Deppa se optužuje upravo za obiteljsko nasilje. Uostalom, prošla su vremena kada su franšize tolerirale djela kontroverznih glumaca poput Deppa, a  posljednjih se godina ta tolerancija potpuno istrošila.

Treba svakako napomenti i to da je još do prije tri godine autorica Harryja Pottera J. K. Rowling, koja je i napisala ‘Fantastične zvijeri’, izrazila povjerenje u studio i Deppa koji su zajedno radili čak i usred svih kontroverzi. No, prema zadnjim izvješćima, Rowling je bila jedna od osoba koja je potpisala odluku o otpuštanju Deppa nakon što je izgubio slučaj klevete protiv The Suna.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI