fbpx

Kako odabrati cipele za muškarce?

Autor: Promo

Znate da su cipele neizostavni dio svakog muškog stajlinga, tako da neodgovarajući par itekako može narušiti cjelokupni izgled. Neki muškarci nose isključivo jednu vrstu muških cipela, zato što im je jednostavno nelagodno nositi bilo što drugo. No, nisu ni svjesni toga kako drugi par obuće itekako može podići njihov „look“ na višu razinu. Stoga, što još čekate? Dragi muškarci, pokušajte „izići iz zone komfora“. Potražite drugu vrstu elegantne muške obuće i uskladite je s ostatkom stajlinga. Ne samo da će vam zavidjeti drugi muškarci nego ćete ujedno povećati vaše samopouzdanje.

Cipele Dr. Martens su broj jedan većine muškaraca

Vjerujemo da ste svi čuli za popularne „marte“ odnosno tzv. vojničke čizme. I mi se sjećamo dana kada smo ih nosili u srednjoj školi. Marte nisu bile rezervirane samo za dječake; vrlo rado su ih nosile i djevojčice. Ista praksa ostala je i danas. Međutim, dok su prije Dr. Martens bile dio casual stajlinga, danas se radije usklađuju s vojničkim stilom odijevanja. Dakle, tamnije zemljane boje cipela u kombinaciji s ležernom majicom i bomber jaknom odabir je većine.

Kada govorimo o obući za muškarce, postoje visoke marte do malo više iznad gležnja te oni niski modeli koji izgledaju kao gležnjače. Dolaze u raznim bojama kao što su crna, smeđa, siva te bordo. Svi su modeli prepoznatljivi po karakterističnom žutom koncu kojim se prošivao potplat. Bitno je spomenuti da se neki, osim vezicama, kopčaju i na patentni zatvarač. To je jedina novina i razlika u odnosu na one marte koje poznajemo već 25 godina.

Kako odabrati muške cipele?

Kada je riječ o obući za muškarce, muške vojne čizme svakako su na vrhu popisa. Ne samo da su praktične i udobne nego su, mogli bismo reći, svestrane, ali i iznimno elegantne. S lakoćom se možete „prebaciti“ s poslovnog stajlinga na onaj casual. Ipak, bitno je napomenuti da nisu namijenjene za sve prigode, tako da je najbolje najprije se upoznati s različitim vrstama muške obuće kako biste ih na najbolji mogući način uskladili s vašim stajlingom.

Dakle, muške gležnjače odgovaraju casual stajlingu, a naravno da su poželjne i za poslovne aktivnosti. Odaberite elegantni model na vezanje, bojom ga uskladite s hlačama, s remenom ili nekim drugim modnim dodatkom i spremni ste za izlazak.

Ako preferirate sportski izgled, naravno da ćete posegnuti za muškim tenisicama. Popularni proizvođači muške obuće obogatili su i dodatno proširi svoj asortiman kako bi udovoljili gotovo svakom pojedinom ukusu. Tako možete birati između jednobojnih crnih, tamnoplavih ili bijelih https://www.ecipele.hr/muska-obuca/obuca/tenisice.html, a ako tražite model kojim ćete dodatno izraziti svoj stajling, preporučujemo vam žute tenisice ili one sa zanimljivim uzorcima.

Kako uskladiti boju cipela s odjećom?

Usklađivanje boje cipela i odjeće ponekad je prava muka, međutim, ako znate koje se boje slažu jedna s drugom, tada je kraj vašem problemu. Dakle, smeđe cipele najbolje pristaju na tamnoplave hlače i obrnuto; plave cipele najbolje pristaju na smeđe hlače, ali i crnu odjevnu kombinaciju. Ako nosite jednobojni remen, i njega pokušajte uskladiti s bojom cipela.

Autor: Promo

ZADNJE VIJESTI