Foto: instagram

‘KAO DJEVOJČICA!’ Balaševićeva supruga (61) oduševila u kratkoj suknji, ali i snažno dirnula ovim riječima!: ‘Tužna, teška priča!’

Autor: dnevno.ba

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, i u 61. godini može se pohvaliti sjajnom linijom i mladolikim izgledom. Nedavno je otvorila profil na Instagramu na kojemu objavljuje fotke iz svakodnevnog života te uspomene iz svoje mladosti. Posebnu pozornost privukle su fotografije iz Novog Sada na kojima u kratkoj suknji stoji na ljestvama i crta na zidu njihove obiteljske kuće.

Uz fotke je objavila i ulomak iz svoje knjige “Planeta dvorište” koja je izašla prošle godine.

“Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi… Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže… A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret – pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška…

Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija.”, napisala je uz objavu, a osim komplimenata mnoge su jako dirnule ove riječi.

”Tužna, teška priča—”, komentirali su pratitelji.

”Žena zmaj i velika ljubav našeg Đoleta mila Olja živi bili dragi ljudi volim vas i grijte mi srce kao i moj NS u dalekoj Americi”, napisao je drugi pratitelj.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI