KATE I WILLIAM IZBACILI MEGHAN: Što ih je natjeralo na ovaj korak? Mnogi tvrde kako je Harry bio sretan i bezbrižan, ali više nije…

Autor: dnevno.ba

Princ William i njegova supruga, Kate Middleton, čestitali su 36. rođendan princu Harryju na svom službenom Instagram profilu u razbijesnili Harryjeve i Meghanine obožavatelje jer na fotografiji koju su objavili nema 39-godišnje Meghan Markle.

O trzavicama između dvije poznate dame iz kraljevske obitelji, Kate i Meghan, govori se još od Meghanine udaje za princa Harryja, iako su se one trudile biti u dobrim odnosima.

“Dani kada je Harry bio sretan i nasmijan”, “Harry je izgledao tako sretno”, “Harry, prestani trčati, vrati se kući“, “Kako je bezbrižno i sretno nekad izgledao”, komentirali su obožavatelji pripadnika kraljevske obitelji.

Hvalili su i Katein izgled. Ona uvijek zrači prirodnošću, pa je zato ljudi diljem svijeta obožavaju. Fotografija prikazuje prinčeve Williama i Harryja te vojvotkinju Kate, a mnogi su se zapitali zašto je Meghan izostavljena, pa čak ih optužili kako su je izrezali.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI