Kate Middleton i princ William napustili palaču Kensington! I oni prisiljeni na napuštanje svog doma

Autor: dnevno.ba

Odluka Ujedinjenog Kraljevstva da po treći put provede ‘lockdown’ ima mnogo posljedica. Tijekom praznika i Velika Britanija je bila u blokadi, a s porastom broja slučajeva koronavirusa malo je vjerojatno da će ‘lockdown’ biti uskoro gotov.

Princ William i Kate Middleton također su pogođeni ‘lockdownom’. Prije nego što je vlada objavila svoje planove za potpuno ‘zaključavanje’  tijekom praznika, kraljevski par odlučio je provesti vrijeme u samoći u svom seoskom domu Anmer Hall u Norfolku. Iako je objavljeno da su se vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea trebali vratiti u svoju službenu londonsku rezidenciju u palači Kensington, sada je malo vjerojatno da će se vratiti.

Oni će, navodno, nastaviti provoditi treći ‘lockdown’ u Norfolku daleko od grada i odlučni su pri odluci da školuju svoje troje djece – princa Georgea koji ima sedam godina, princezu Charlotte koja ima pet godina i princa Louisa koji ima dvije godine, kod kuće.

I prošle je godine par bio prisiljen na kućno obrazovanje. Tijekom prvog ‘zaključavanja’ u Velikoj Britaniji, par je također proveo vrijeme u Norfolku.

Unatoč odluci para da će živjeti u Anmer Hallu, a ne u centru u Londonu, obećali su da će i dalje raditi kao stariji kraljevski članovi i pomagati zemlji u sljedećoj fazi krize. ‘Već postoje planovi za kontaktiranje niza dobrotvornih organizacija i tvrtki s kojima surađuju, a srećom sada su dobro upućeni u svijet video poziva’, podijelio je kraljevski izvor za Mirror UK.

Prema izvješćima, princ Louis, trebao je krenuti u vrtić ovog mjeseca, ali obožavatelji će morati pričekati da vide princa u javnosti jer će i on biti školovan u kući.

Postoji strah da će odluka princa Williama i Kate Middleton da napuste svoj londonski dom smješten u palači Kensington, prouzrokovati niz glasina i tračeva koji bi mogli naštetiti njihovom ugledu, no kako su većinu protekle godine proveli u Anmer Hallu, izgleda da će njihova odluka da se tamo vrate, proći dobro među njihovim obožavateljima jer  srećom do sada ovakvo ponašanje nije utjecalo na njihov imidž.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI