Kate Middleton otkrila neobičnu opsesiju sina Georgea, a otkriven i identitet dadilje koja joj pomaže u odgoju djece! S njom nema zezancije!

Autor: dnevno.ba

Da su članovi britanske kraljevske obitelji baš poput nas, svjedoči i najnovija opsesija princa Georgea, najstarijeg djeteta princa Williama i Kate Middleton. Naime, šestogodišnji princ George opsjednut je paucima i zmijama. Ovu je informaciju Kate Middleton slučajno otkrila tijekom konferencijskog poziva koji su vodili ona i njezin suprug princ William s britanskim građanima, a za istu je saznao portal posvećen slavnima Just Jared te je ovu informaciju pustio u svjetsku javnost.

Iako je Kate u intervjuima prilično stroga u odabiru riječi te rijetko otkriva detalje svog privatnog života, a kamoli onog svoje djece, ovaj put se prilično opustila. Naime, Kate i William su tijekom spomenutog poziva igrali Bingo s građanima, a dok je izvlačila broj 55 Kate je rekla da bi se Georgeu sviđao ovaj broj jer je se taj broj na engleskom rimuje s rečenicom ‘zmija je živa’ (55-Snake is alive), što ju je odmah asociralo na novu opsesiju njezinog sina.

Kate je nedavno također otkrila da je George veoma zainteresiran za školu, ali i za brigu oko svoje četverogodišnje sestre, princeze Charlotte. ‘George se zna jako uznemiriti jer želi napraviti sve Charlotteine projekte i zadaće za školu’, otkrila je Kate koja je po svemu sudeći izuzetno involvirana u odgoj svoje djece, što ne bismo očekivali od naizgled hladne i stroge britanske aristokratkinje.

Ipak, kako Kate ima brojne obaveze, u odgoju djece pomaže joj jedna vrlo specijalna dadilja, dapače jedna od najpoznatijih britanskih dadilja, čiji je identitet nedavno otkrio britanski The Sun. Njezino ime je Maria Teresa Turrion Borrallo,  a može se pohvaliti ne samo dugogodišnjim iskustvom, već i odličnim obrazovanjem pa je tako studirala na prestižnom Sveučilištu Norland. S Kate i Williamom je već šest godina, točnije od trenutka kada je George imao osam mjeseci te je praktički dio obitelji pa tako živi sa slavnim parom i njihovom djecom u palači Kensington, a i putuje s njima. Na Instagram objavi ispod možete vidjeti nekoliko njezinih fotografija ako prstom pomičete u desno.

Preferira svoju intimu pa ju je gotovo nemoguće možemo vidjeti  s kraljevskom obitelji, no u odgoju Georgea, Charlotte i najmlađeg princa Louisa, vrlo je direktna. Tako ne dopušta nered i glupiranje pa od djece traži da se pridržavaju strogih pravila, pogotovo onih koja su vezana uz dvije najveće boljke svakog roditelja ili skrbnika, a to su spavanje i hranjenje. Bez obzira spava li se kraljevskog djeci ili ne, moraju na počinak u točno određeno vrijeme i to bez pogovora, a kako ne bi bila izbirljiva što se tiče hrane,  redovito im rotira hranu koju jedu pa tako svakih par dana na svom kraljevskom baby meniju imaju nešto sasvim novo i drugačije.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI