fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kate Middleton se srušila, a članovi britanske kraljevske obitelji joj odbili pomoći! Čak je i William ignorirao njezine molbe! Kako okrutno!

Autor: dnevno.ba

Kate Middleton navodno se nedavno srušila nakon nekoliko mjeseci borbe s negativnim osjećajima. Prema tabloidu New Idea, Middleton je iscrpljena svojim kraljevskim dužnostima i odgovornostima, a dijagnoza princa Williama prema kojoj se ispostavilo da ima COVID-19 za nju je bila kap koja je prelila čašu.

Izvor za spomenuti tabloid tvrdi da se Kate rasplakala dok je prijateljima govorila da je princ William bio pozitivan na COVID te je također priznala da ga je molila da se što prije očituje javnosti u svezi istog. Izvor za The Sun prošlog tjedna je pak rekao da princ William nikome nije htio reći ništa o svojoj dijagnozi jer nije želio da se javnost brine. Međutim, kraljevski stručnjak Henri Estramant rekao je da bi se William kad tad ionako morao očitovati oko svoje dijagnoze jer želi da Britanci virus shvate ozbiljno, pogotovo zbog strogog  ‘lockdowna’ koji će trajati do 2. prosinca. ‘Dijagnoza princa Williama može pomoći javnosti da shvati težinu virusa’, rekao je Estramant.

Doduše, izvor za New Idea stoji pri tome princ William ne bi bio iskren u vezi s dijagnozom da ga Kate nije prisilila da nešto kaže. ‘Vojvotkinja od Cambridgea sav taj strah i brigu držala je u sebi te se trudila šutjeti o tome jer se kao i uvijek drži prakse britanske kraljevske obitelji prema kojoj obitelj rijetko svoje privatne informacije dijeli s javnosti. No, na kraju se slomila u suzama jer više nije mogla živjeti u laži’, rekao je izvor. Prema izvoru, Middleton je povrijeđena i zbog činjenice da se javnost više brine za njezinog supruga nego za nju. Iako kraljevski obožavatelji znaju da je iscrpljena i da se i ona mogla razboliti, fokus je i dalje bio na princu Williamu.

Doduše, neki smatraju da se supruga princa Williama nije slomila i srušila zbog iscrpljenosti, već zbog njezinog narušenog zdravlja koje je produkt njezine borbe s anoreksijom. I zaista, ovo nije prvi put da tabloidi govore kako se Kate srušila, a ranije ove godine tabloid Star je uputio na to da je vojvotkinja od Cambridgea opet izgubila znatnu količinu kilograma te da je čak i princ William zabrinut za nju koliko je mršava.

Izvor za New Idea pak tvrdi da Kate dodatno radi naporno još od Megxita princa Harryja i Meghan Markle  i da jedva ima vremena za jelo i spavanje. No, činjenica je da se o Kateinoj mršavoj figuri pisalo puno prije Megxita! Ono što je najžalosnije u cijeloj priči je da je zdravlje Kate Middleton narušeno iz više razloga, dakle ne samo zbog njezine predanosti britanskoj kraljevskoj obitelji, već i zbog poremećaja u prehrani, a kraljevska obitelj i dalje je ne ohrabruje da svoje zdravlje stavi na prvo mjesto, baš kao što to nisu učinili ni u slučaju Lady Di.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});