fbpx

KAZNENA PRIJAVA ODBAČENA: Utvrđeno kako Severina nije prijetila ravnateljici

Autor: dnevno.ba

Severinina odvjetnica poslala je na adresu redakcije Dnevno.hr izjavu vezanu uz objavljenu vijest da je ravnateljica osnovne škole, koju pohađa Severinin sin, podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić.

Odvjetnica je rekla kako je prijava odbačena “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi prijavljena Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela.”

Objava s portala Dnevno.hr prenosimo u cjelosti:

“Molim Vas da u skladu s člankom 40., 41. i 55. st. 1. i 2. Zakona o medijima, bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora u sljedećem prvom izdanju elektroničke publikacije objavite informaciju:

U internetskom izdanju od 14.03.2020.g https://www.dnevno.hr/magazin/novi-problemi-za-severinu-prijetila-ravnateljici-pa-zaradila-prijavu-1442831/, autora potpisanog kao Dnevno, prenijeli ste vijest iz drugih medija da je ravnateljica osnovne škole podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić.

Izvješćujemo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog djela prijetnje iz čl. 139.st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetnika pod brojem KP-DO 3339/20 od 29. lipnja 2020.g. „jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi prijavljena Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela.”

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI