fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KENDALL JENNER napali zbog haljine koju je nosila na svadbi, pišu da je “neprimjerena”

Autor: Dnevno.ba

Kendall Jenner našla se na meti kritika zbog haljine koju je odjenula na jedno vjenčanje.

Kendall se na zabavi nakon ceremonije vjenčanja prijateljice Lauren Perez pojavila u crnoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala, a korisnici društvenih mreža zaključili su da je bilo “neprimjereno” od nje pojaviti se u takvoj kombinaciji.

“Ovo je tako bezukusno. Ok, ako je mladenka ovo odobrila, ali inače…”, “Ovo je nepristojno nositi na nečije vjenčanje”, komentirali su tviteraši, prenosi Index.

Stvar je otišla toliko daleko da su neki američki mediji poput USA Today kontaktirali stručnjake za bonton.

“Haljina je fantastična. Prekrasna je. Jako joj dobro stoji. No, jednostavno nije haljina koju biste trebali nositi na vjenčanje”, rekla je za USA Today stručnjakinja za bonton Elaine Swann.

“Jedna od prvih smjernica bontona u pogledu toga što odjenuti na vjenčanje je ne nositi bijelo ili boje bliske bijeloj. Druga smjernica je vezana za vlastitu prosudbu, to je da ne nosimo ništa što bi moglo zasjeniti mladenku”, kaže ona.

“Bitno je da odaberemo odjeću koja nam laska, no u isto vrijeme da nam ne laska toliko da zasjenimo osobu čiji je to dan”, dodaje.

I dok se neki ljute na Kendall zbog haljine, drugi je brane.

“Pa cura ima pravo nositi što god želi”, “Haljina je odlična, odlično joj stoji, zašto je ne bi nosila?” pišu i dodaju da je Kendall ispoštovala mladenku tijekom ceremonije gdje je kao jedna od djeveruša nosila haljinu po odabiru mladenke, a presvukla se tek kasnije, za zabavu u sali.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});