fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KIM K U IZDANJU U KAKVOM JE NISTE NAVIKLI GLEDATI Pere robu, izležava se i to sve radi bez šminke!

Autor: dnevno.ba

“SKIMS ljetna kolekcija u kojoj će vam ljeto biti udobno, a temperature optimalne. Dolazi u dvije boje i u nekoliko veličina”, napisala je Kim Kardashian u Instagram objavi kojom reklamira svoj brend donjeg rublja, no on je pao u drugi plan nakon objave sljedećih fotografija.

Naime, u setu od pet fotografija, Kim je pokazala do tad neviđenu stranu same sebe. Bez trunke šminke na licu, uhvatila je trenutke u kojima stavlja robu u perilicu, izležava se na krevetu te gricka kokice udobno naslonjena na kauč.

Da ju je neobično vidjeti kada nije dotjerana do savršenstva istaknuli su i brojni pratitelji, ali se i posvađali jer su jedni tražili da objavi “uobičajene”, u prijevodu, razgolićene fotografije kako to običava.

Dakako, bilo je i onih koji su iskoristili priliku za šalu se pa su istaknuli kako su fotografije lažne jer nema šanse da Kim Kardashian sama pere svoju robu. Drugi su pak zaželjeli niže cijene SKIMS proizvoda kako bi se i oni mogli u udobnosti svog doma i brenda ove Kardashianke opuštati jednako kako to čini slavna starleta.

U ljetnoj kolekciji, najjeftiniji model, verzija su muških bokserica, “samo bolje”, napisala je starleta pa ih procijenila na 32 dolara, što je oko 200 kuna. 

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});