fbpx

Kim Kardashian i Kanye West pred gorim razvodom od onog Brada Pitta i Angeline Jolie: afere i borba za skrbništvo nad djecom samo su početak!

Autor: dnevno.ba

Iako je razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa trebao ići glatko, izgleda da će se stvari itekako zakomplicirati. Zato ne čudi da je Kim angažirala jednu od najpoznatijih odvjetnica za razvode kako bi joj pomogla u razdvajanju od problematičnog repera. Tako New Idea iznosi da je Kardashian tražila pomoć odvjetnice Laure Wasser, odvjetnice specijalizirane za razvode i osnivačice službe za razvode zanimljivog naziva ‘It’s Over Easy’, što bi u širem prijevodu značilo ‘Lako je razvesti se’.

Nakon burnog šestogodišnjeg braka, medijski izvještaji su prošlog tjedna otkrili da Kardashian i West nisu uspjeli riješiti svoje probleme, no oboje su se složili da je razvod ono što trebaju učiniti. Međutim, očekuje se da će se stvari između njih dvoje zakomplicirati jer oboje žele jedinstveno, odnosno 100% skrbništvo nad svoje četvero djece, što je u principu identična situacija u kakvoj se nalaze Brad Pitt i Angelia Jolie već više od četiri godine.

‘Kanye ima vrlo biblijska stajališta o očinstvu i bit će odlučan zadržati puno skrbništvo, posebno nad svojim najstarijim sinom, kojeg vidi kao svoju reinkarnaciju’, rekao je izvor za New Idea.  Međutim, Kardashian se neće lako predati i spremna je iskoristiti Westov bipolarni poremećaj kako bi uvjerila sud da nije sposoban biti glavni skrbnik njihove djece. Prema izvoru, Kardashian je shrvana što je njezin brak završio razvodom, pogotovo jer su joj djeca još uvijek mala. Međutim, zvijezda reality TV-a također ne može poreći činjenicu da su ona i West trenutno na različitim putovima.

Prema medijskim izvješćima, problemi para počeli su nakon što je West prošloga ljeta optužio Kardashian, njezinu majku Kris Jenner i cijelu njihovu obitelj putem njegovog Twitter računa da ga žele strpati u sanatorij i uništiti ga na više načina. Reper je optužio Jenner da ga je pokušavala zadržati protiv njegove volje u vlastitom domu,  a također je otvoreno kritizirao obitelj Kardashian-Jenner, rekavši da će iznijeti sve njihove prljave tajne kako bi im se osvetio.  Ubrzo nakon toga, West se preselio u Wyoming kako bi bio daleko od supruge i djece, ali Kim ga je tamo posjetila nekoliko dana kasnije. Par je fotografiran kako razgovara u automobilu, dok je  zvijezda reality TV-a histerično plakala. Kardashian je također objavila izjavu tražeći od njihovih obožavatelja razumijevanje i suosjećanje s Westom koji pati od bipolarnog poremećaja. No, na kraju je Kanye ipak ostao živjeti na svom ranču, dok je Kim ostala živjeti u njihovoj vili.

Da stvar bude zanimljivija, nakon što su prošli tjedan mediji izvijestili da su Kardashian i West na rubu razvoda, pojavile su se i tvrdnje da je reper varao svoju suprugu sa senzacijom na YouTubeu, Jeffree Star. Prema Daily Mailu, Star i Kardashian bili su bliski prijatelji, koji su se družili i prije nego što su glasine povezale Star sa Westom. No, YouTube senzacija nedavno je demantirala tvrdnje o aferi u novom videu, koji je objavila na svojim društvenim mrežama, dok je pak Ava Louise, influencerica poznata po izazovu kojim je svoje pratitelje pozvala da, usred pandemije koronavirusa, ližu svoje toalete, priznala da je izmislila glasinu da je Kanye West  u vezi sa Star. Ovo nas zapravo ne čudi s obzirom na to da je Star transrodna osoba, a Kanye je u više navrata otkrio svoje konzervativne stavove koji ne odobravaju osobe s takvim životnim izborima, čak i nakon što je otac Kim Kardashian promijenio spol.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI