fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kontroverzni britanski novinar u novoj knjizi otkriva sve laži koje su nam Meghan Markle i princ Harry ‘prodali’

Autor: dnevno.ba

Kako vrijeme odmiče Meghan Markle i princ Harry postaju sve omraženiji par u očima javnosti. Po njima se ‘pljuje’ na društvenim mrežama, dok medijski stručnjaci ne kriju da gaje izrazito loše mišljenje prema kontroverznom paru. Jedan od njihovih najposvećenijih kritičara je svakako kontroverzni britanski novinar Piers Morgan koji već čitavih godinu dana proziva Meghan i Harryja za svaku riječ koju izgovore i za svaki čin na koji se odluče. No, sada je Piers otišao korak dalje. Umjesto da na svom Instagramu i u medijskim nastupima kritizira slavni par, napisao je knjigu, prenosi entertaintimes.com.

U istoj je otvoreno napao Harryja i Meghan, a pogotovo se osvrnuo na njihovu takozvanu molbu medijima da ih se ostavi na miru. Piers ističe da je to užasno licemjerno od njih jer upravo svojim ponašanjem dovode do toga da su stalno u medijima i zapravo traže medijsku pažnju. Morgan je tako optužio par da očajnički žele pozornost i pokušavaju skrenuti fokus javnosti s pandemije koronavirusa na njih te je otvoreno rekao kako nije vidio narcisoidnije i sebičnije ljude u životu.

Morgan je također kritizirao odluku princa Harryja i Meghan da krenu u sudski spor s britanskim novinama nakon što su ih optužili za kršenje njihove privatnosti. Jedna od tih publikacija bila je Mail On Sunday, protiv koje je Meghan pokrenula parnicu zbog objavljivanja fotografija njezina pisma ocu Thomasu Markleu. No, predstavnik za taj medij je rekao kako je Meghan bila svjesna da će njezina rukom napisana pisma biti objavljena te ih je upravo zbog toga poslala svom ocu.

Morgan je objasnio da sve što vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rade, ne pokazuje  želju da fizički zaštite svog sina,  i zaštite kako njega, tako i sebe od publiciteta i očiju javnosti. Štoviše, od kako su napustili britanski dvor u siječnju ove godine, Harry i Meghan se ne skidaju s Instagrama i ostalih društvenih mreža,  konstantno daju intervjue i nastupaju u javnosti ili se javljaju publici virtualnim putem, što potom dodatno promoviraju na Instagramu. Čak idu toliko daleko da se miješaju u unutarnju politiku SADA-a pa su tako nedavno komentirali američke izbore, a bili su angažirani i od strane američke Demokratske stranke. Paradoksalno je k tome da Meghan ističe kako je najomraženije ime na društvenim mrežama i kako iste mogu biti strašno opasne, a  pritom ih strastveno koristi za svoju promociju te ‘hejterima’ daje povod za daljnje priče o njezinom i Harryjevom životu.

Inače,  zanimljivo je da  su Piers i Meghan prije bili dobri prijatelji, no nakon što je Meghan upoznala princa Harryja, prestala je viđati Morgana te više nikad nisu progovorili nije riječ.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});