fbpx

LARA JE NAJBOGATIJA DIONIČARKA U HRVATSKOJ! Zgrnula je silno bogatstvo, ali za nju su tek rijetki čuli…

Autor: Dnevno.ba

O pravima i zastupljenosti žena u politici i poduzetništvu nerijetko se progovara u javnom prostoru, no premda se o tome često govori, rijetke su žene koje se uspijevaju probiti na vrh u kojem u našoj zemlji još dominiraju muškarci. Premda je Hrvatsku donedavno vodila žena, odnosno bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, rijetke su dame koje poput nje prkose stereotipima. U skupinu takvih žena koje se stereotipima odupiru i pokazuju da se uspjeti ipak može svakako ulazi mlada i široj javnosti relativno nepoznata Dalmatinka Lara Puharić.

Pozajmica Šukeru

Lara je zapravo tri u jedan – mlada, sposobna i atraktivna. Rođena je u Makarskoj, a iako su za nju čuli rijetki u poslovnim vodama, Lara je na glasu kao najbogatija hrvatska dioničarka, što i nije čudno jer je donedavno bila u top deset dioničara Luke Ploče, spominjala se kao vlasnica 200-tinjak tisuća dionica Ingre, ali i kao jedna od deset najvećih dioničara Tiska.

U Luci Ploče ova je uspješna mlada žena imala 2728 dionica te se time nalazila na sedmom mjestu dioničara, raspolažući atraktivnim paketom jer je PPD preko Energije Naturalis uložio u otkup dionica na kojima se dobro zaradilo. Na istom, sedmom mjestu Lara je i u Tisku, gdje raspolaže sa 4007 dionica koje odlično stoje na burzi. Njezino se ime spominje i u Ingri, gdje je 2015. godine imala gotovo 200 tisuća dionica.

OVDJE opširnije

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI