fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Legendarna Doris Dragović dolazi u Sarajevo: Ovaj dugoočekivani spektakl ne smijete propustiti

Autor: Dnevno.ba

Nakon brojnih upita i velike želje fanova, koncert Doris Dragović napokon će se održati i u Sarajevu.

Legendarna splitska pjevačica već je dugih 40 godina na domaćoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede. A poslije dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8.ožujka, na Dan žena, Sarajlije će razveseliti koncertnim spektaklom u Domu mladih. Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne glazbene priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji ju prate 4 desetljeća.

Njezina bogata glazbena karijera, čiju obljetnicu je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu, gdje se uglavnom dogodi gotovo eruptivna energija.

Svi ljubitelji Dorisinog glazbenog puta, imat će priliku 8.ožujka u Domu mladih zapjevat uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput “Malo mi za siću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, ‘Jedini’, ‘Krivi ljudi’, ‘Zemlja i stina’, ‘Dajem ti srce’, ‘Marija Magdalena’, ‘Brod za nabolje’…

Doris se veseli ponovnom susretu sa Sarajevom, a posebno joj znači susret s publikom iz ovih krajeva s kojima se nije dugi niz godina susrela, barem ne na pozornici u Sarajevu. Kao i uvijek donosi dušu i srce puno ljubavi, svoje najveće hitove i dva sata pjesme, plesa i zabave.

 

Partneri koji su podržali koncert su: Sarajevski kiseljak kao službena voda, Triglav osiguranje, Somersby, Lampica, Dresscode i hotel Colors INN.

Ulaznice za ovaj koncert od danas su u prodaju na blagajni Doma mladih i putem sustava kupikartu.ba, a određeni kontigent ulaznica pušten je u prodaju po promo cijeni za one najbrže. Koncerti Doris Dragović uvijek se rasprodaju munjevitom brzinom, a organizatori ističu da su sigurni da će to i ovoga puta biti slučaj, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});