fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Leonardo DiCaprio slovi kao jedan od najvećih zavodnika, no kad čujete kakav odnos ima s mamom, odmah će vam pasti libido!

Autor: dnevno.ba

Leonardo DiCaprio možda slovi kao jedan od najvećih holivudskih zavodnika, no jednako tako ga prati i glas maminog sina.

Naime, od početka svoje karijere naglašava koliko je blizak sa svojom danas 77-godišnjom majkom Irmelin Indenbirken, no izgleda da njezina ljubav prema sinu često prelazi u opsesivnu kontrolu. Tako tabloid Mirror piše da se Leonardo srami mami priznati da puši, što je tim bizarnije jer je Leo ne samo odrastao čovjek i više ne živi sa svojom majkom, već je i jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca.

No, tu Leov strah od toga da neće udovoljiti mami i da će ju razočarati ne staje. Naime, na gotovo svakom događaju na kojem prisustvuje moli fotografe da ne objave fotografije na kojima se nalazi s cigaretom, a Mirror navodi i scenu iz 1990. tijekom koje je Leo uhvaćen od strane paparazza kako kupuje cigarete. Kada je shvatio da je riječ o fotografu panično je počeo trčati za njim i molio ga je da obriše fotografiju kako ju njegova mama ne bi vidjela.

U cijeloj priči najsmješnije je to što je Leo poznat kao veliki borac za zaštitu prirode te se bori protiv zagađenja okoliša. No, nije ga strah da će ga netko iz javnosti prozvati zbog toga što s jedne strane brani prirodu, a s druge strane se ne želi ostaviti navike koja škodi istoj,  već se više od osude javnosti boji toga što će mu mama reći. Onda samo možemo zamisliti koje sve druge aspekte Leovog života mu mama kontrolira, ako je pušenje cigareta toliki problem.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});