fbpx

Lepa Brena i Boba Živojinović podivljali na sina Viktora! Nećete vjerovati što je priuštio djevojci! Brena mu je imala svašta za reći…

Autor: dnevno.ba

Legendarna folk pjevačica, 59-godišnja Lepa Brena naljutila se na svog najmlađeg sina Viktora zato što ne pazi dovoljno na njezinu buduću snahu. Naime, Brena je oduševljena Viktorovom 26-godišnjom djevojkom Sandrom Miljaković, s kojom je skupa gotovo godinu dana, i vidi ju kao dobar ‘materijal’ za ženidbu. Međutim, mladi je par nedavno imao svađu zato što se 22-godišnji Viktor dopisivao sa starletom, a bukvicu su mu kasnije zbog toga očitali i Brena i njezin suprug, Viktorov otac, 56-godišnji bivši tenisač Boba Živojinović, piše Express Tabloid.

‘Breni se Sandra sviđa jer je zrela za svoje godine, vrijedna je i ambiciozna, a posebno joj se sviđa što pozitivno utječe na Viktora. Oni su, po samom dolasku u Monaco, imali frku i to zbog Viktora koji je naljutio djevojku pa su se čak i Brena i Boba umiješali’, otkrio je izvor blizak obitelji Lepe Brene. Viktor se, naime, dopisivao sa starletom koja mu se javila porukama i tu je nastala prepirka.

‘Sandra je Viktoru zamjerila poruke koje je dobio na Instagramu od jedne starlete pa je došlo do žestoke rasprave. Djevojka mu je skrenula pažnju da ne želi više nalaziti takve poruke i da se mora postaviti kao zauzet muškarac jer mu ona neće opraštati takve propuste. Brena se nije miješala dok su se raspravljali, a onda su ona i Boba sjeli s Viktorom i očitali mu bukvicu’, ispričao je izvor. Brena je Viktoru objasnila da mora čuvati Sandru jer je ona kvalitetna djevojka koja će jednog dana biti divna supruga i majka.

‘Brena je rekla sinu: Moraš se uozbiljiti i shvatiti kakvu djevojku imaš pored sebe. Zar trebaš izgubiti divnu djevojku zbog nekih starleta koje se žele samo šlepati uz tebe da bi dobile marketing? Napravi razliku između lakih žena i djevojaka koje zaista vrijede i vole te zbog toga kakav si zaista. Sandri nije bitno što si ti moj sin i to ti je dokazala. Urazumi se’, govorila je uzrujana pjevačica sinu kojem nije bilo drago zbog bukvice. Branio se da nije on kriv što mu druge djevojke šalju poruke.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI