Lepa Brena traži pomoć od države, a onda planira kupiti ovakvo luksuzno prijevozno sredstvo!

Autor: dnevno.ba

Nina Badrić je putem svog Facebooka profila uputila apel Vladi Republike Hrvatske da joj pomogne s obzirom na to da je u teškoj financijskoj situaciji, kao i 15 radnika, odnosno obitelji koje rade za nju, a i prije smo imali prilike čuti kako neki drugi hrvatski estradnjaci traže poticaje od Vlade jer zbog neodržavanja nastupa teško žive

Sada su  i drugi estradnjaci u regiji priznali da se nose s istim problemima. Tako srpski Kurir piše da je Lepa Brena na popisu glazbenika koji su od srpske vlade primili financijsku pomoć, u ukupnom iznosu od 750 eura, odnosno, 5 620 kuna, zbog ekonomske krize koja je uslijedila uslijed pandemije koronavirusa.

Doduše, prije koji tjedan su srpski mediji pisali kako su, čim su se državne granice otvorile, Lepa Brena i njezin suprug,  Boba Živojinović, otputovali u Monte Carlo, gdje su osim odmora razmišljali i o tome da kupe novu jahtu. ‘Poznato je da oni jako vole krstariti, pa ne čudi što su se poželjeli počastiti novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju’, rekao je srpskim medijima izvor blizak obitelji, no sudeći po tome Lepa Brena nije u baš toliko teškim financijskim problemima.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI