LJUBAV U DOBA KORONE: Seks i nježna milovanja u doba pandemije? Je li to uopće moguće?

Autor: dnevno.ba

Jesu li nježnost, bliskost, dodiri i seks preživjeli pandemiju koronavirusom? Kako su restriktivne mjere, zabrane okupljanja i druženja utjecale na ljubav? Je li bilo moguće u isto vrijeme pridržavati se mjera i održavati bliske emotivne odnose?… Ovo su samo neka od pitanja druge online tribine LJUBAV U DOBA KORONE, Što kad ti vežu krila?, iz novog ciklusa SNAGA LJUBAVI, u organizaciji Centra za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust.

Tribina će se održati u srijedu, 17. lipnja, u 18,30 putem zoom.us platforme,  a može se pratiti uživo na Facebook stranici Centra za toleranciju. Kako su se voljeli u doba korone ispričat će poznati rock par – pjevačica Ivanka Mazurkijević i frontman Leta 3 Damir Martinović Mrle.

O ljubavi u doba korone govorit će redatelj i tv voditelj Robert Knjaz, glumica i književnica Arijana Čulina, glumac Enis Bešlagić, novinar i urednik Prime Timea Domagoj Zovak te seksolog i sociolog, profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Aleksandar Štulhofer. Moderator tribine televizijski je i radijski voditelj i urednik Miljenko Cvitković Minja.

“Nakon prošlogodišnjeg ciklusa Zašto se mrzimo?, koji je otvarao teške i kontraverzne teme, tribinama o ljubavi nastojimo senzibilizirati javnost i potaknuti ih na pozitivne emocije i otvoren dijalog u društvu koji je temelj tolerancije i međusobnog poštovanja. Ljubav je vječna, vanvremenska, kozmopolitska, univerzalna kategorija, koju opet svatko doživljava na svoj način i zanimljivo je čuti od poznatih osoba – pjevača, glumaca, političara, znanstvenika, kako je snaga ljubavi utječe na njihove živote”, istaknula je Nataša Popović, direktorica Centra za toleranciju i očuvanje sjećanja na holokaust.

Tribina se održava uz potporu Grada Zagreba i 24 sata, a pratitelji se mogu uključiti komentarima i pitanjima te izravno komunicirati s gostima.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI