fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

LJUBUŠKI KARNEVAL ISMIJAO MARTINU MLINAREVIĆ Evo što im je ona poručila na twitteru

Autor: Dnevno.ba

Nije Maša kriva što je naša, satirična je pjesmica koju je objavila ekipa okupljena oko Ljubuškog karnevala, a posvećenu Martini Mlinarević, javlja portal Bild.ba.

Ista se sasvim solidno sprda s veleposlanicom BiH u Češkoj Martinom Milanrević koja je, podsjetimo, na tu funkciju imenovana iako ne posjeduje fakultetsku diplomu.

Nitko to, dakako, nije problematizirao jer kršenje zakona, kada je za dobrobit samoprozvanih patriJota, ne može biti problem, piše Bild.ba.

“Osim što je najkraći mjesec, veljača je i jedini mjesec ženskog roda. Poznata je kao mjesec zaljubljenih, mjesec mačaka, mjesec karnevala, ali i mjesec studentskih rokova. U Ljubuškom Karnevalu, po dobrom starom običaju jednu pjesmu objavljujemo uvijek nekoliko dana prije samog karnevala. Ove godine, pjesma “Nije Maša kriva što je naša”, posvećena je svim studentima svijeta, uz najbolje želje da što lakše i što bolje polože svoje ispite, i grade svoju budućnost. Sretno! Vidimo se u nedjelju!”, napisali su na YouTube kanalu karnevalisti iz Ljubuškog.

Jučer popodne Ljubuški karneval je objavio preradu pjesme Mate Bulića koja se u originalu zove “Nije čaša kriva što je čaša”

Karnevalisti su preradu napravili i posvetili Martini Milanerević.

“Iznikla je iz Trebižata rosna, al’ je mutna ko Vrbas i Bosna, čuva misto što joj Komšić dade, školu nema, al’ sve živo znade… Nije Maša kriva što je naša, što će školu svršiti u Pragu, nije Češka kriva što se smješka, proda vragu zemlju milu dragu… Kad je boli, ima gripu malu, svi to znadu, bude na portalu, uzor su joj Tito, Komšić, Mao, uvik njojzi nešto nije pravo”, glasi pjesma koja opjevljuje veleposlanicu Mlinarević, piše portal Bild.ba.

No, sprdancija koju je osmislio Ljubuški karneval Milanrević baš i nije sjela pa se patetično oglasila na Twitteru.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});