Lukijan Ivanović uskoro izdaje novu pjesmu i spot

Autor: Dnevno.ba

BANJA LUKA - Lukijan Ivanović, Banjalučanin koji je javnosti postao poznat nakon sudjelovanja u prvoj sezoni glazbenog natjecanja “X Faktor Adria”, veljaču provodi radno i ovaj mjesec rezerviran je za svirke.

Ivanović je krajem 2016. izdao album “Svoj sam”, koji je intenzivno promovirao tijekom prošle godine. U ovoj godini planira da se posveti novim pjesmama, a prvi singl trebao bi predstaviti za tri mjeseca uz novi spot. Autorski u potpunosti potpisuje pjesmu, mada je u pisanju teksta, kaže, imao pomoć prijatelja.

“Autor sam svih pjesama i to mi dobro ide. Napravio sam svoj studio u Banja Luci, i, mada mnogi kažu da se mora ići u Beograd to nije tako, jer u Banja Luci imamo sve, samo je potrebna volja za bavljenje muzikom. Kao i moja tri prethodna spota, i ovaj put video će raditi Lunema studio i moj stariji brat Nemanja, s kojim sam pokrenuo tu produkciju, uz Luku Frajkovića, direktora fotografije iz Beograda. Također, kada za to dođe vrijeme planiramo raditi sa IDJ Videos, zajedno smo upareni s kanalima, pa postoji i priča o zajedničkom radu spotova. Sve radim polako, korak po korak, jer ništa ne može preko noći. Ja sam inače takav, volim da ćeifim i uživam u životu, ispoštujem sve i bit će svega” – kaže Lukijan Ivanović.

“X Faktor Adria” mu je bila prva škola u bavljenju glazbom, i, nada se, i posljednja. Kako kaže, preko noći se popeo na trideset stepenica i onda pao za četrdeset.

“Popeti se tih deset stepenica u radu i vratiti se na nulu je bilo najteže. Vratio sam se na nulu i zadnje tri godine sve idem polako, stepenicu po stepenicu. Sa dvadeset tri godine sam izbacio album, što je ovdje veliki uspjeh. Nedavno sam proslavio dvadeset pet i sve ide kako treba. Iz natjecanja sam ostao u kontaktu sa Maidom, Danielom, Aleksom Perovićem, Vanjom Mišić iz Banja Luke, to je ekipa s kojom sam se i družio. Svako malo kada idem na svirku svratim do Orašja kod Maida, ništa nije na kraj svijeta” – govori Lukijan.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI