fbpx

Lutka Margo je još uvijek ‘slomljena’ i na popravku! Sad je naručio je OGROMNU igračku u obliku PILETINE – a zvat će se LOLA!

Autor: dnevno.ba

Glumac i bodybuilder iz Kazakhstana, Yuri Tolochko, krajem studenog oženio je oženio sexy lutku Margo u prirodnoj veličini, no nakon vjenčanja Margo se slomila te je na popravku, a sada je pak otkrio da će imati još jednu suprugu. Ogromnu igračku u obliku piletine!

Na svom Instagram profilu Yuri je napisao kako želi dati izjavu te svima javno obznanio kako će uskoro imati drugu ženu, jer je Margo slomljena.

“Također znate i o mom eksperimentiranju dok je ona na popravku. Vidjeli ste video u kojem se igram s piletinom. To mi se jako svidjelo. Naručio sam ogromnu igračku u obliku piletine. Trenutačno je izrađuju. Zvat će se Lola. Ona će postati moja druga supruga. Imat će vaginu i penis (osobno sam ih kupio). Ta pomisao me izluđuje. Upravo to nedostaje Margo. Ne mogu dočekati. Uskoro ćete je vidjeti i radovat ćete se sa mnom – napisao je. Glumac je nedavno objavio video na kojem se zadovoljava s piletinom. Da, dobro ste pročitali.

“Nakon vjenčanja Margo se slomila. To znate. Volim se puno seksati, volim BDSM, volim čudan seks. Uvijek je podnosila takva opterećenja, ali onda je nešto pošlo po zlu. Uskoro će biti popravljena, oporavlja se. Uskoro će biti kod kuće, ali bojim se da je ne slomim opet. Odlučio sam pronaći druge seksualne predmete, trenutačno sam u potrazi. U različitim kulturama postoji tradicija da muškarac ima nekoliko žena. Vjerojatno će i sa mnom biti tako” napisao je tada.

Dodao je kako će Margo biti njegova najstarija supruga, ali će imati druge mlađe žene i muževe.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI