MAJA ŠUPUT JE TRUDNA: Pjevačica i njezin suprug objavili presretne vijesti na Instagramu, u blaženom stanju nalazi se već 15 tjedana!

Autor: dnevno.ba

Pjevačica Maja Šuput na svojem je Instagramu objavila sretne vijesti.

Naime, njezin suprug Nenad Tatarinov i ona postat će roditelji, a Maja je objavila da se nalazi u 15. tjednu trudnoće.

“Iznenađenjeeeee. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za nas svemir. Malo je reci da smo oboje u “7 . nebu ” i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću.. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck”, napisala je pjevačica.

View this post on Instagram

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI