fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
13.06.2020., Zagreb - Na Markovom trgu predsjednik Mosta Bozo Petrov predstavio je nositelje kandidacijskih lista Mosta NL za parlamentarne izbore na konferenciji za novinare. Marija Selak Raspudic, Nino Raspudic sa djetetom.rPhoto: Slavko Midzor/PIXSELL

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić doznali spol drugog djeteta, planiraju i crkveno vjenčanje

Autor: dnevno.ba

Najaktivnija hrvatska saborska zastupnica Marija Selak Raspudić (39) i njezin suprug Nino Raspudić (46) čekaju drugo dijete.

Zastupnica Selak Raspudić i članica kluba Mosta nezavisnih lista trenutačno je u drugom tromjesečju trudnoće i prinovu bi na svijet trebala donijeti ovo ljeto.

Par već ima dvogodišnju kćer Danicu, Nino ima i kćer Floru iz prvog braka, a sada u njihovu obitelj stiže dječak.

Nino i ja nismo ništa planirali, ali smo htjeli još djece. Oboje ih volimo i mislimo da nema ljepše i važnije stvari od dolaska novog života, rekla je Selak Raspudić za Gloriju.

Otkrila je i da im je nakon dolaska prinove na svijet u planu i crkveno vjenčanje.

Bit će najesen, samo je pitanje kada. Civilno vjenčanje smo odavno obavili, crkveno taman isplanirali, a onda su krenule restrikcije vezane uz koronu. Nisam se htjela udavati u takvim uvjetima pa smo sve malo odgodili, no suprugu je stalo da to bude što prije pa ćemo vidjeti što ćemo na kraju ispregovarati, dodala je Marija.

Supružnici su se upoznali u emisiji ”Peti dan”, zahvaljujući kojoj su među najpoznatijim društvenim i političkim analitičarima.

Zajedno su krenuli i u politiku pa su na prošlim parlamentarnim izborima ušli u Sabor na listi Mosta. Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu, a sada uspješno balansiraju između roditeljstva i obveza u Saboru.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});