fbpx

MATE BULIĆ komentirao reakcije na “Moju Hercegovinu” na Poljudu

Autor: Dnevno.ba

Pjevač Mate Bulić prije nekoliko se mjeseci uspješno oporavio od koronavirusa, s kojim je vodio tešku borbu i devet je mjeseci proveo u bolnici, a sada je progovorio o svojem iskustvu, ali i kako se danas nakon svega osjeća.

“Ja sam u bolnici završio u prosincu 2020. godine, a na kućnu njegu sam poslan u osmom mjesecu ove godine, ali eto, hvala Bogu, sve je OK i sad polako stajem na noge”, rekao je.

A upravo je Matina pjesma “Moja Hercegovina” bila jedna koja se orila splitskim Poljudom nakon utakmice Hrvatska-Rusija i on zbog toga ne krije sreću, iako je na društvenim mrežama izazvala podijeljene reakcije.

“Ona je uvijek prikladna u bilo kojem društvu i bilo koje vrijeme zato što je to stvarno dobra pjesma. Te emocije, to je stvarno bilo nešto posebno kod svih nas koji smo pratili utakmicu, koji smo pravi navijači, i prema tome, meni je posebno drago što su slušali moju pjesmu i hvala dečkima što su pjevali moju pjesmu”, izjavio je za Večernji list Mate, koji je inače prijatelj s izbornikom Zlatkom Dalićem već posljednjih 35 godina.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI