fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Korisnik

Mate Bulić: “Konačno doma sa svojima”

Autor: Dnevno.ba

Mate Bulić javio se na društvenim mrežama nakon više od mjesec dana odsutnosti te je objavio fotografiju na kojoj je pozirao s obitelji u svom domu.

“Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene sve ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama”, napisao je Bulić, koji je u prosincu obolio od korone i završio u bolnici, gdje je primao kisik, prenosi Index.hr.

“Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate”, dodao je.

Podsjetimo, Bulić se osam mjeseci nije javio na društvenim mrežama nakon vijesti da se zarazio koronavirusom te dugo nije bilo vijesti o njegovom stanju, zbog čega su počele kružiti glasine, na što je reagirao i njegov tim.

“Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića”, napisali su tom prilikom.

Obožavatelji su predahnuli kada se Bulić u srpnju konačno javio na Facebooku i otkrio da je još u procesu oporavka.

“Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve”, napisao je tada.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});