fbpx

Meghan i Harry opet zasjenili Kate Middleton novom najavom! Ovo izazvalo gnjev kraljevskih obožavatelja!

Autor: dnevno.ba

Princ Harry i Meghan Markle ponovno su pod udarom kritika od strane kraljevskih obožavatelja nakon što su optuženi da su namjerno zasjenili proslavu rođendana Kate Middleton. Kraljevski par trenutačno je jako zauzet svojim poslovnim planovima u Sjedinjenim Američkim Državama. Njihovi komercijalni pothvati, poput višemilijunskog ugovora s Netflixom i nedavno pokrenute serije podcasta sa Spotifyjem, zadržali su ime kontroverznog dvojca na naslovnicama. S druge strane, Kate Middleton svoj privatni život drži privatnim i s vremena na vrijeme obnaša samo važne kraljevske dužnosti.

Tijekom vikenda princ Harry i Meghan Markle šokirali su svijet medija kada su objavili svoje planove da neće imati službene profile niti na jednoj platformi društvenih mreža. Ova  vijest poklopila se s 39. rođendanom Kate Middleton, što je gurnulo radosni događaj u stranu.

Službeni Instagram račun Cambridgeovih objavio  je fotografiju Kate Middleton na dan njezina rođendana s pripadajućim tekstom koji govori da je bila vrlo zahvalna na lijepim željama koje su joj obožavatelji poslali. ‘Hvala na lijepim željama povodom vojvotkinjinog rođendana. Posljednjih mjeseci rođendani se jako razlikuju od onih prijašnjih, a  naše su misli i dalje sa svima koji rade na prvoj crti bojišnice u ovo izuzetno izazovno vrijeme’, rečeno je u tekstu koji je popratio Kateinu fotografiju.

Ovo je oštar kontrast onome za što se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zalažu u posljednje vrijeme, pri čemu govore o nepravednosti koja dolazi s društvenim mrežama.

Prošle su godine princ Harry i Meghan odlučno progovorili o svom mišljenju na temu društvenih mrežama, a Meghan je priznala da joj smeta ustrajno nasilje koje se provodi nad njom. Očito je, kako tvrdi,  najtraženija osoba na cijelom svijetu. Par se tada odrekao društvenih mreža, pozivajući velike korporacije na društvenim mrežama da imaju bolji sustav filtriranja na svojim platformama.

Nekoliko najava Sussexovih već je lansirano u trenucima kada  je kraljevska obitelj također  imala potrebu najaviti neku važnu stvar. Slučajnost ili ne, kontinuirane optužbe kraljevskih obožavatelja na račun PR vratolomija Meghan i Harryja van svake kontrole su, a kraljevska obitelj, uključujući Kate Middleton,  svakako je strpljiva i puna razumijevanja za pothvate vojvode i vojvotkinje.

Katein rođendan ove je godine proslavljen tiho, a princ William i njihovo troje djece očito su joj pripremili vrlo neobičnu čajanku. Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, zajedno sa svojom djecom princom Georgeom (7), princezom Charlotte (5) i princom Louisom (2), izolirani su u svom ladanjskom domu u Norfolku.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI