Meghan Markle i princ Harry se tako posvađali da je policija morala intervenirati!

Autor: dnevno.ba

Iako su bili uvjereni da će u Los Angelesu pronaći sreću, mir, ali i poslove, patnjama Meghan Markle i princa Harrya nema kraja. Već po samom dolasku u SAD počelo se nagađati kako su u odnosu slavnog para trzavice, a kako vrijeme prolazi izgleda da je njihov brak u sve većoj krizi. Naime, zadnjih mjesec dana iznad njihove kuće konstantno lete dronovi koje izgleda šalju paparazzi, na što se žale i njihovi susjedi koji sada više nemaju pravo na privatnost koju su mogli uživati do dolaska slavnog para. Susjedima također smeta što su Meghan i Harry jako rezervirani i ne žele ih pozdravljati, a zamjeraju im i to što lokalni dućan mora biti zatvoren kad par odlazi u kupovinu namirnica.

No, sad je susjedima stvarno prekipjelo, bar tako tvrdi tabloid New Idea. Prema njihovim natpisima, Harry i Meghan su se posvađali tako žestoko da je čak policija morala intervenirati.

New Idea također tvrdi da se par svađa praktički svaki dan, dok je glavni uzrok svađa Meghanino nezadovoljstvo i činjenica da joj život u Los Angelesu ne ide kako je planirala. S jedne strane pandemija koronavirusa je svakako utjecala na daljnji razvoj njezine karijere, a s druge strane ona navodno stalno odbija poslovne ponude jer smatra da je za sve njih predobra. Kad k tome uzmemo u obzir da Harry također nema posao te je nedavno čak hospitaliziran u jednoj psihijatrijskoj ustanovi blizu Los Angelesa zbog živčanog sloma, izgleda da ovom paru stvarno nije lako.

Također, izvor za spomenuti tabloid je otkrio kako je Meghan osim s poslom, nezadovoljna i s Harryjem jer se ne trudi prilagoditi životu u Hollywoodu. Navodno cijelo vrijeme nosi staru, otrcanu odjeću pa mu Meghan prigovara da je klošar te mu uporno govori da udala  za princa, a ne za klošara.
Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI