Meghan Markle očekuje teška godina! Njezina sestra objavljuje knjigu koja bi ju mogla uništiti!

Autor: dnevno.ba

Meghan Markle posljednjih se godina neprestano suočava sa skandalima, od ulaska u britansku kraljevsku obitelj do napuštanja iste početkom prošle godine.

No, niti 2021. godina neće biti lagana za Meghan, jer vojvotkinja se ponovno suočava s još jednim poniženjem. Naime, otkriveno je da Meghanina polusestra Samantha Markle planira izdati knjigu koja će otkriti baš sve o Meghan, kao i o tajnama njezinog odrastanja.

Knjiga pod nazivom ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1’, odnosno ‘Dnevnik sestre agresivne princeze, 1. dio’, trebala bi izaći sljedećeg mjeseca u SAD-u. Nema vijesti hoće li biti dostupna u Velikoj Britaniji, ali to se možda neće dogoditi jer Britanija ima strože zakone protiv klevete.

‘Knjiga se možda nikada neće prodati u Britaniji zbog naših strožih zakona o kleveti, ali bit će je na cijelom internetu’, podijelio je izvor za express.co.uk.

Da stvar bude zanimljivija, tijekom Samanthine najave memoara, polusestra vojvotkinje tvrdila je da je bombardirana prijetnjama i uznemiravanjem. To ju je prisililo da se preseli ne jednom, već dva puta kako bi izbjegla prijetnje.

Kontroverzna knjiga obećava otkriti skrivene istine kraljevske obitelji i stvarnog ‘ja’ Meghan Markle. Samantha nadalje tvrdi da ‘stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine’ i da je ‘stvarnost čudnija od fikcije’.

Što se tiče Meghan Markle koja zna planove svoje sestre, vojvotkinja je vrlo svjesna svega i navodno su je ove vijesti dovele do sloma. ‘Vojvotkinja  je zaplakala čuvši vijest o planovima svoje polusestre, a  u međuvremenu je prestala čitati intervjue svoje rodbine nakon vijesti o memoarima’, rekao je izvor za express.co.uk.

Meghan je također jako povrijeđena zbog Samantine neodgovorne odluke jer misli da njezina sestra iskorištava njihovu vezu radi vlastite dobiti.

Express.co.uk kontaktirao je Harryja i Meghan u vezi s događajem, ali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa još nisu dali komentar, a ove su vijesti došle u vrlo osjetljivo vrijeme za njih dvoje jer je na pomolu ponovni pregled Megxita, odnosno njihovog sporazuma o izlasku, od strane kraljice.

Nije tajna da odnos Meghan Markle s ocem i ostalom djecom njenog oca nije previše dobar, ali vojvotkinja je o njima zadržala iznenađujuće dobro mišljenje, nastavljajući ne samo pokazivati ​​dobrotu već i strpljenje.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI