Meghan Markle urlala na Kate Middleton! Morate čuti kakvu scenu joj je napravila! Koja histerija!

Autor: dnevno.ba

Iako se zadnjih mjeseci dosta piše o narušenom odnosu između Kate Middleton i Meghan Markle, izgleda da je njihov odnos u krizi od samog početka, što će reći da je Meghanina i Harryjeva odluka da se odreknu svojih kraljevskih dužnosti samo bila kap koja je prelila čašu. Tako u jednoj od novijih knjiga koje su izašle na temu života na britanskom dvoru, naziva ‘Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor’, odnosno ‘Pripadnici kraljevske obitelji u ratu: Neispričana priča Harryjevog i Meghaninog šokantnog odvajanja od kuće Windsor’, stoji da je Kate bila sumnjičava prema Meghan od trenutka kada je Harry prohodao s njom te ga je uputila da bude oprezan s njom. Meghan nije sjela niti princu Williamu pa je u samom startu pitao Harryja je li siguran da je ona ona prava.

Doduše, i William i Kate ovo su rekli u dobroj namjeri, dok je Kate Harryju pokušala objasniti da će se Meghan teško uklopiti u njihovu obitelj s obzirom na to da su Meghanin životni stil, ali i njezina prošlost različiti od onih pripadnika britanske aristokracije. Harry je loše reagirao na ove savjete te je odmah došlo do svađa između braće, dok su Kate i Meghan također znale ući u sukob. Tako pak u knjizi ‘Intimni memoari: Od kraljice Mary do Meghan Markle’ autora Toma Quinna, koja je također nedavno izašla, stoji da je jedne večeri Meghan napravila pravi show te je nakon tog događaja nepopravljivo narušila odnos s Kate. Naime, Meghan je tražila od posluge koja inače pripada Kate da obavi nešto za nju, na što joj je osoblje odgovorilo da to ne može učiniti jer rade za Kate, a protokol na britanskom dvoru je vrlo striktan i stoga svaki član obitelji mora imati svoje osoblje. No, Meghan je izgubila živce te je počela urlati. Pritom je izjavila kako je i ona sada pripadnica britanske aristokracije i da zahtijeva poštovanje. Kate pak nije htjela ući u svađu, već je samo počela plakati jer inače nije naviknuta na ovakve histerične ispade.

K tome je Meghan cijelo vrijeme bila bijesna na Kate jer bi kraljica Elizabeta svaki put kada bi britanski tabloidi pokušali maltretirati Kate stala na kraj tome, dok je u Meghaninom slučaju dopuštala da pišu o njoj što žele. Ipak, Meghan zaboravlja da tiha i ponizna Kate zapravo vrlo rijetko medijima daje materijala za bombastične naslove, dok se ona itekako trudi da se njezin glas čuje.

Stoga ne čudi da Kate i William ipak neće ići u posjet Meghan i Harryju u Los Angeles, iako su to planirali učiniti s djecom ovo ljeto kako bi se pomirili. Umjesto toga će iznajmiti ranč u Malibuu gdje će se moći odmoriti u miru i bez obiteljskih drama.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI