fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Meghan uporno odbija poslušati Harryjeve savjete! I dalje donosi pogrešne odluke, itekako kobne za Harryja! Napetost između para na vrhuncu!

Autor: dnevno.ba

Meghan Markle i princ Harry, navodno se bez prestanka sukobljavaju jer se jednostavno ne mogu dogovoriti ni oko čega. Iako se o njihovim svađama i prije pisalo, tabloid Woman’s Day tvrdi da je trenutačno napetost između Harryja i Meghan na vrhuncu jer princ optužuje Markle za nedavne kontroverze u koje su upleteni. Izvor za tabloid je rekao da Markle odbija poslušati savjete princa Harryja pa neprestano griješi. Insajder je također potvrdio da se vojvotkinja od Sussexa ponaša kao da sve zna, ali da u stvarnosti ona ne zna ništa.

Primjerice, Meghan je navodno natjerala princa Harryja da progovori o nedavnim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, iako mu je kao pripadniku britanske kraljevske obitelji strogo zabranjeno da javno iskazuje svoje političke stavove i da se upliće u unutarnju politiku neke zemlje. Unatoč toj zabrani, a na nagovor Meghan, princ je tako nedavno snimio video u kojem je sa svojom suprugom pozivao američke građane da izađu na izbore, ističući tijekom ovog pojavljivanja da su ovogodišnji izbori najvažniji do danas. Princ Harry također je obeshrabrio Amerikance da glasaju za vođu koji maltretira druge ljude i širi javnosti pogrešne informacije, a iako vojvoda od Sussexa u svom govoru nije spomenuo Donalda Trumpa, svi su zaključili da se govori upravo o njemu.

Vojvotkinja od Sussexa također je, navodno, bila ta koja je uvjerila princa Harryja da prihvati dogovor s Netflixom. Insajder za Woman’s Day tvrdi da je princ Harry slijedio Meghanine naredbe da uđe u suradnju s Netflixom jer je ona radila kao glumica pa je smatrao da njegova supruga zna bolje.

Međutim, izgleda da Meghan ne zna bolje jer je par kritiziran zbog toga što je je prihvatio višegodišnji ugovor sa spomenutim streaming divom. Naime, Netflix je nedavno optužen za iskorištavanje sjećanja princeze Diane u hit seriji ‘The Crown’ pa se smatra da će Harryjeva i Meghanina suradnja s Netflixom također biti iskorištavanje lika i djela princeze Diane i to u svrhu promidžbe Sussexovih.

Prema izvoru, princ Harry na rubu je pameti te smatra da se samo najgore događa iza zatvorenih vrata njegovog i Meghaninog doma u Santa Barbari.

Unatoč tvrdnjama tabloida, Sussexovi su uvijek pokazivali jedinstvno u svojim istupima u javnosti, no svi kraljevski stručnjaci tvrde da Meghan Harryju u biti ispire mozak i da će ga s vremenom u potpunosti odvojiti od njegove obitelji.

Podsjetimo, par je nedavno odlučio da svoj britanski dom na neko vrijeme prepusti princezi Eugenie i njezinom suprugu Jacku Brooksbanku, što  ukazuje na to da se ne planiraju uskoro vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo. Iako je taj potez samo privremen, kraljevski obožavatelji uvjereni su da je ovo još jedan način prekida odnosa između kraljevske obitelji i princa Harryja i Meghan.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});