fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Možda je vara, ali ne da na svoju Kate, čak i kada je Lady Di u pitanju! Evo kako je princ William obranio Kate Middleton!

Autor: dnevno.ba

Kako nas od obljetnice smrti nikad prežaljene Lady Di dijeli samo dvadeset dana, strani mediji posljednjih su se tjedana raspisali o svakom dosad poznatom detalju njezina života, od njezina nesretnog braka s princem Charlesom do odnosa s kraljicom Elizabetom, ali i o onim članovima britanske kraljevske obitelji koje nikad nije upoznala, poput supruge njezina sina Williama, Kate Middleton. Tako se sada tabloid Mirror prisjetio kako je Kate reagirala kada su je pitali što misli o princezi Diani. Podsjetimo, Kate Middleton se za Williama zaručila u studenome 2010. godine, da bi je ubrzo nakon toga intervjuirao novinar Tom Bradby.

“Sad je jasno da ćete postati članom najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu. Williamova majka bila je jedna velika, velika ikona i figura kojoj se svijet divio. Brine li vas to? Plaši li vas? Razmišljate li ikada o tome? Kate, vi pogotovo?”, pitao je Bradby.

Kako Kate na početku nije bila miljenica britanske obitelji te je tek morala zaslužiti svoje mjesto u njoj, novinar je u biti htio potaknuti u Kate osjećaj manje vrijednosti, pogotovo zato što ona dolazi iz imućne, ali ne i plemićke obitelji. Skromna Kate tiho je odgovorila kako bi voljela da je mogla upoznati Dianu te da je smatra velikim uzorom i inspiracijom, no onda je osjetila da bi time možda mogla uvrijediti ostale članove britanske obitelji koji bi nakon ovakvog odgovora mogli zaključiti da Kate misli kako je Diana učinila više za svijet od njih. Jadna Kate se na kraju toliko usplahirila da je rekla kako se boji da neće moći ispuniti svoju ulogu onako dobro kao princeza Diana.

No, onda je William kao pravi princ priskočio u pomoć. Umjesto da dopusti da Bradby i dalje maltretira Kate u intervjuu, odlučio je tome stati na kraj te se upleo u razgovor i rekao:

“Ali nema pritiska. Nema pritiska jer poanta je u tome da osoba sama oblikuje svoju budućnost. Nitko neće ni pokušavati zamijeniti moju majku. To što je ona učinila u životu fantastično je, ali bitno je izgraditi vlastitu budućnost i sudbinu, i Kate će u tome biti odlična.” Zatim se razgovor nastavio u opuštenijem tonu te se par fokusirao na detalje u vezi sa zarukama, poput činjenice da je William Kate zaprosio dok su bili na odmoru u Africi, stavivši joj na ruku prsten od plavog safira s dijamantom. Kate je bila potpuno šokirana, ali uzbuđena, pogotovo zato što se William u tom trenutku iskupio za poklon koji joj je dao na prvom spoju, a to je, zamislite, bio dalekozor. Kate nije dobro reagirala na tu šalu, ali sigurni smo da je zaboravila i dalekozor i sve Williamove mane kada je ugledala spomenuti zaručnički prsten.

I premda su Kate i William u gotovo deset godina braka prošli sito i rešeto, pa čak i njegove brojne nevjere, ipak im treba skinuti kapu zbog toga što su i dalje ustrajni u tome da održe svoj brak na životu, pogotovo Kate koja i u najtežim životnim trenucima uvijek pozira sa smiješkom. William s druge strane nikad ne da na svoju suprugu, što će reći da unatoč svemu i dalje gaji veliko poštovanje prema njoj, a tu je i njihovo troje dječice – princ George, princeza Charlotte i princ Louis koji će ih zauvijek vezati.

Kad je pak riječ o tome je li Kate dostojno zamijenila Dianu, Lady Di nikad nitko neće moći zamijeniti, no jedno je sigurno – i jedna i druga su u najtežim životnim trenucima pokazivale samo smirenost i dobrotu, dok su istodobno osjećale neizdrživu bol, a to je kvaliteta koja se rijetko viđa, pogotovo među aristokracijom.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});