fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Muž ju je ostavio jer je ostala u kolicima, a onda se zaljubila u trenera i prohodala

Autor: Dnevno.ba

Riona Kelly iz Yorkshirea ostala je paralizirana nakon što je pretrpjela moždani udar. Liječnik joj je tada rekao da možda više nikada neće hodati, a njezin suprug, s kojim je bila u braku 14 godina, zbog toga ju je ostavio samo pet dana nakon saznanja.

Za britanski The Sun Riona je ispričala da joj se bilo teško naviknuti na život u kolicima, naročito bez supruga, s kojim ima četvero djece.

“Nakon što me suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara bila mi je kao član obitelji. Brinula se o mojoj djeci i svi su me podržavali tijekom oporavka. U to mi je vrijeme muž bio najpotrebniji”, rekla je Riona.

“Gledajući unatrag, bila sam jadna u braku, ali suprug i ja zajedno smo izgradili život i imali smo zajedničke odgovornosti”, dodala je i priznala kako je mrzila samu sebe zbog stanja u kojem se nalazi.

“Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi gledaju. Da mi je netko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam htjela živjeti”, ispričala je Riona.

Išla je na svakodnevne višesatne terapije te je nakon nekog vremena napokon uspjela napraviti prve korake.

“Vukla sam se, nisam imala osjećaj u nogama, ali nije me bilo briga. Hodala sam i to je jedino bilo važno. Ojačala sam i nakon četiri mjeseca u bolnici dopustili su mi da idem kući. Bila sam odlučna i činila sam sve radi svoje djece”, objasnila je Riona, koja je tijekom terapija upoznala osobnog trenera Keitha Masona, u kojeg se naposljetku zaljubila. Uz njegovu pomoć uspjela je prohodati.

“Sada idem u teretanu, a uz Keithovu pomoć jača sam no ikad”, rekla je Riona.

“Zajedno smo već 11 mjeseci, djeca su ga u potpunosti prihvatila i konačno osjećam da živim život kakav zaslužujem”, zaključila je Riona. Njezin bivši suprug za strane medije rekao je kako je razvod želio već puno prije njezine nesreće.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});