Na albumu Alena Hrbinića i dvije pjesme hitmejkera Dine Muharemovića

Autor: Dnevno.ba

MÜNCHEN - Alen Hrbinić užurbano privodi kraju album prvjenac, na kojem će biti 15 pjesama. Nakon što je publiku u ožujku obradovao pjesmom i spotom „Stara raja i ti“, ljubavnom baladom koja nosi njegov autorski pečat, a kojoj je prethodila navijačka pjesma „Željo u srcu mom“, na red je došao novi singl. Pjevač je, naime, u svom studiju u Münchenu snimio novu numeru „Ljubav ili san“.

– „Ljubav ili san“ je pjesma kojoj sam se u potpunosti posvetio i dao svoj maksimum, što će, nadam se, i publika prepoznati. Inače, ona je plod bosansko- makedonske saradnje. Numera je zapravo poklon mog prijatelja, autora Damjana Pejčinovskog iz Ohrida- kaže Alen Hrbinić.

Sredinom lipnja naš kantautor s adresom u Njemačkoj dolazi u Sarajevo, gdje će snimati dvije pjesme jednog od najboljih i najplodonosnijih bh. autora Dine Muharemovića.

– Sretan sam što će na mom albumu biti pjesme takvog velikana i autora brojnih hitova. U pitanju su numere „Furam“ i „Srce na tvom dlanu“. U ekipi koja će snimati instrumentalne i vokalne dijelove pjesama su Almir Buza, Vernes Ljuštaku, Dado Marinković i Daria Hodnik. Pjesme će nastajati u tri države i tri grada – u Sarajevu, Zagrebu i Münchenu. U pitanju je divan projekt i s nestrpljenjem čekam završetak snimanja, kada ću moći da čujem nove pjesme. Bit ću jako sretan kada se sve završi, a finalni proizvod, album, stigne pred publiku- govori Alen koji će tijekom ljeta u Sarajevu snimiti još jedan videospot.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI