fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Na albumu Alena Hrbinića i dvije pjesme hitmejkera Dine Muharemovića

Autor: Dnevno.ba

MÜNCHEN - Alen Hrbinić užurbano privodi kraju album prvjenac, na kojem će biti 15 pjesama. Nakon što je publiku u ožujku obradovao pjesmom i spotom „Stara raja i ti“, ljubavnom baladom koja nosi njegov autorski pečat, a kojoj je prethodila navijačka pjesma „Željo u srcu mom“, na red je došao novi singl. Pjevač je, naime, u svom studiju u Münchenu snimio novu numeru „Ljubav ili san“.

– „Ljubav ili san“ je pjesma kojoj sam se u potpunosti posvetio i dao svoj maksimum, što će, nadam se, i publika prepoznati. Inače, ona je plod bosansko- makedonske saradnje. Numera je zapravo poklon mog prijatelja, autora Damjana Pejčinovskog iz Ohrida- kaže Alen Hrbinić.

Sredinom lipnja naš kantautor s adresom u Njemačkoj dolazi u Sarajevo, gdje će snimati dvije pjesme jednog od najboljih i najplodonosnijih bh. autora Dine Muharemovića.

– Sretan sam što će na mom albumu biti pjesme takvog velikana i autora brojnih hitova. U pitanju su numere „Furam“ i „Srce na tvom dlanu“. U ekipi koja će snimati instrumentalne i vokalne dijelove pjesama su Almir Buza, Vernes Ljuštaku, Dado Marinković i Daria Hodnik. Pjesme će nastajati u tri države i tri grada – u Sarajevu, Zagrebu i Münchenu. U pitanju je divan projekt i s nestrpljenjem čekam završetak snimanja, kada ću moći da čujem nove pjesme. Bit ću jako sretan kada se sve završi, a finalni proizvod, album, stigne pred publiku- govori Alen koji će tijekom ljeta u Sarajevu snimiti još jedan videospot.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});