NAJAVA TJEDNA: Festival Rock bendova – Caffe Pajo (Široki Brijeg)

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Poznato okupljalište mladih i svih onih koji se tako osjećaju, a što je svakako Caffe Pajo u Širokom Brijegu, i ove godine donosi Rock festival bendova koji će se upriličiti od 20-22. lipnja 2019. godine.

Pobjednik će osvojiti besplatno snimanje pjesme u Studio Grooove u Mostaru, prigodne nagrade očekuju i drugoplasiranog, te trećeplasiranog u konkurenciji devet bendova koliko ih sudjeluje u natjecateljskom dijelu programa.

Tako će se ovdašnjoj publici prvu večer, dakle već u četvrtak, predstaviti Jufkamental iz Mostara, What Lies Beyond iz Solina, te Prevail iz Splita.

Za petak su zakazani nastupi sarajevske Škodre, La Volpea iz Splita, kao i Kolt Teatra iz Sarajeva, dok nas u subotu čekaju nastupi Nervnog sloma iz Sarajeva, beogradskog Sanitariuma i splitskog Mind Zoo.

U dijelu koji nije natjecateljski, ali kojeg publika itekako obožava nastupaju Matori Band (Tribute to Azra) u četvrtak, zatim The Splitters (petak), dok u subotu na repertoaru imamo DJ Night.

Vrući su ovi lipanjski dani u Hercegovini, pa stoga nema boljeg izbora od dolaska u Široki Brijeg gdje se u renoviranom prostoru Caffe Pajo možete rashladiti pravim pivom, kao i pravim Rock ‘n’ Roll-om.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI