fbpx
Foto: Instagram

‘NAJSEKSI DOKTORICA’ Uživajte u fotkama atipične hrvatske liječnice. Poznata je još od “iznajmljivanja” za Valentinovo

Autor: Dnevno.ba

Mlada Riječanka Petra Meštrić široj je javnosti postala poznata nakon što je objavila neobičan oglas za posao. Naime, Petra je objavila ponudu usluga poput šetnje, držanja za ruke i slično, usamljenim muškarcima na Valentinovo.

Tada je navela i cjenik prema kojemu je šetnju naplaćivala 200 kuna, šetnju plus držanje za ruku 350 kuna, večeru s njom 500 kuna, ručak s roditeljima 900 kuna itd.

View this post on Instagram

A post shared by Petra Mestric (@petramestric)

Navedeni oglas objavila je i u grupi u kojoj studenti traže posao ili netko nudi posao za studente, a koji je bio obrisan iz iste, što joj je poprilično zasmetalo.

“‘Hvala’ grupi Tražim studentski posao što je uklonila moju objavu kojoj je samo bio cilj nasmijati ljude. Kakve sve objave puštaju još ću pomisliti da je ovo bilo na osobnoj razini…”, napisala je između ostalog tada putem Insta Storyja.

Nakon toga, broj pratitelja na Instagramu joj je još više rastao, no nažalost profil joj je bio i hakiran u trenutku kad je imala 100 tisuća pratitelja.

Kada je društvenim mrežama počeo kružiti njen oglas, koji je u konačnici završio i u medijima, Petra je otkrila kako joj zapravo Instagram služi za financiranje studentskog života. Na tom profilu često objavljuje provokativne fotografije, a trenutno ju prati preko 33.000 pratitelja.

Zanosna Riječanka je u konačnici diplomirala medicinu, zbog čega ju već sada zovu “najseksi hrvatskom doktoricom” koja ruši sve predrasude o ozbiljnim doktorima na kakve smo navikli.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI