fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ni Brad Pitt nije mu ravan! Turski glumac preko noći postao najpoželjniji muškarac! U krevet odveo čak ovu holivudsku ljepoticu!

Autor: dnevno.ba

Iako se o turskom glumcu imena Akin Akinözü, koji je našoj publici najpoznatiji po ulozi Mirana u seriji ‘Ljubav osvetnika’, jako malo zna jer svoj privatni život čuva kao zmija noge, u kratkom periodu prometnuo se u jednog od najpoželjnijih muškaraca ne samo Turskoj i Balkanu, već i šire. Naime, na Akinovu ljepotu nisu ostale ravnodušne čak niti holivudske glumice.

Tako je prije par godina, bar ako je vjerovati turskim medijia, na prezgodnog Akina pala čak i slavna holivudska glumica Jennifer Lawrence. Fatalna glumica koja se ponajviše proslavila ulogom u filmu ‘Silver Linings Playbook’, odnosno ‘U dobru i zlu’, prema našem prijevodu, kao i ulogom u filmskom serijalu ‘Igre gladi’, a za kojom zbog njezinih putenih oblina uzdišu muškarci diljem svijeta, upoznala je Akina tijekom jednog njegovog posjeta SAD-u. Naime, Akin se zaputio u SAD kako bi prisustvovao radionici glume, koju je pohodila i Jennifer. Navodno su Jen i Akin odmah osjetili strast, čim su se ugledali, a ona k tome nije mogla ostati imuna na njegov kavalirski šarm. Turski mediji štoviše tvrde da su nakon radionice, Akin i Jen otišli na večeru, a on ju je potom pozvao u hotelsku sobu, nakon čega je Jen navodno pričala da je Akin veličanstven ljubavnik u seksualnom smislu. Naravno, htjela ga je opet vidjeti, no fizička razdvojenost, uzrokovana činjenicom da Akin i holivudska glumica ipak žive na drugim krajevima svijeta, presudila je njihovoj romansi.

Je li ovo istina ili ne, teško je tvrditi, pogotovo s obzirom na činjenicu da Akin ne dijeli baš nikakve detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama, što je uostalom i sam objasnio u jednom intervjuu, kada je rekao kako smatra da društvene mreže mogu biti jako korisne, ali su ujedno i jako opasne. Objasnio je to činjenicom da društvene mreže mogu biti dobre za održavanje kontakata s obožavateljima, no isto isto tako smatra da prebliska interakcija s publikom može štetiti poslu, ali i psihičkom zdravlju slavne osobe.

Što se pak tiče njegovog ljubavnog života, tu je pogotovo škrt na riječima pa za sada znamo samo da je  u dugogodišnjoj vezi s četiri godine mlađom,  26-godišnjom marketinškom stručnjakinjom Sandrom Pestemalciyan, koju je trebao oženiti ovo ljeto, no do vjenčanja ipak nije došlo. Da stvar bude, bolja, srpski su mediji pisali kako bi ovome uzrok mogla biti Jelena Karleuša jer Akin navodno stalno ‘visi’ na Karleušinom Instagram profilu, zbog čega je Sandra dobila slom živaca i izbacila ga iz kuće svega par tjedana prije svadbe.

U svakom slučaju, bili navodi vezani uz Karleušu pa i Jennifer Lawrence, istiniti ili ne, nije nam teško povjerovati da se ljepotice diljem svijeta bore za ovog zavodnika jer samo jedan pogled na njegovo božanstveno lice i tijelo, daje zaključiti da se radi o muškarcu kojem bi malo koja žena mogla odoljeti.

 

View this post on Instagram

 

Biraz bakişlar ? @sandrapes @akinakinozu #aksan #sandrapes #akınakınözü

A post shared by Sandra Pestemalciyan? (@sandrapes_n) on

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});