fbpx
Foto: Instagram

Nikolina Pišek o životu poslije smrti supruga: ‘Mislila sam da na njih mogu računati, a zapravo su bili toksični’

Autor: Dnevno.ba

Prije nekoliko mjeseci, voditeljica Nikolina Pišek ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u Beogradu. Nakon toga život joj nije nastavio teći lako, ponajviše zbog sukoba preko medija kojeg je potencirao njen svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Kao potres
Sada kada su se dojmovi malo slegli, voditeljica je odlučila za Avaz.ba progovoriti o tome kako joj život danas izgleda, s čime se suočava i kako se nosi sa cijelom situacijom.

“Situacija je slična kao da vas je pogodio potres, sudare se tektonske ploče, dođe do ogromnih pomaka, odjednom vaš realitet se promijeni, i ništa nije isto kao što je bilo prije. Onda slijedi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mjesto, tako da još neko će vrijeme proći dok se meni teren ne stabilizira i dok sve ne sjedne na mjesto na kojem bi trebalo biti”, kazala je voditeljica.

Toksična prijateljstva
Upitana koliko joj je težak životni trenutak otvorio oči kada su u pitanju prijateljstva, voditeljica je dala do znanja da se u nekim ljudima razočarala.

“Prijateljstva su strašno važna i izvanredno je posložiti si život na neki način tko su ti ljudi na koje možeš računati. Ali ovakve tektonske promjene te uvijek iznenade, tako da za neke ljude za koje sam mislila da su oni na koje mogu uvijek računati, sam shvatila da su tu bili samo dok je bilo dobro, i da su bili zapravo jako toksični”, komentirala je Pišek.

Samohrano majčinstvo je jedna nova razina
Njeno najjače ‘gorivo’ danas su njena djeca. Starija kćer Hana je njen veliki ponos, dok s malom kćerkicom Unom prolazi težak period u kojem joj nastoji biti najveća moguća podrška i oslonac koji majka može biti.

“Goriva i motora imam dovoljno, imam motivaciju vrlo jaku, dvije predivne kćeri, od toga jednu vrlo malu koja sada u meni vidi jedinu zaštitu i spas, nekakvu luku sigurnosti i utjehu. Naprosto moram biti ovdje da joj razbijem sve strahove i da se na mene nasuču i razbiju sve loše namjere koje postoje protiv nje, a ima ih.

Majčinstvo je po sebi vrlo izazovno a samohrano majčinstvo je tek jedna nova razina. Ja sam sad već, možda je nerealno reći, drugi put u životu ali ostala sama s djetetom i na neki način se nalazim u životnoj fazi u kojoj su se obistinili svi moji strahovi i sada kad sam se suočila s njima, to je ljekovito, katarzično iskustvo”, rekla je Pišek.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI