fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Nikolina Pišek požalila se pratiteljima na Instagramu, ima problema s jednim članom obitelji: ‘Tasmanijski vrag’

Autor: Dnevno.ba

Voditeljica Nikolina Pišek dosta je aktivna na društvenim mrežama, a sada se svojim pratiteljima požalila na jednog od svojih krznenih ljubimaca, pomeranca Scarlett.

Nikolina je na Instagramu objavila video u kojemu nestašni pomeranac skakuće oko nje, a na snimci ga je nazvala “Tasmanijski vrag”.

“Ako ste nabavili pomeranca i pomislili da ste odradili posao, nabavili jednog staloženog i strpljivog pripadnika pseće družine, u zabludi ste”, započela je voditeljica objavu.

“Kako je svaki prosjek omeđen ekstremima – upoznajte Scarlett, pomeranku s gornjeg kraja spektra. I kada sam pomislila da je suživot sa granično prihvatljivim psom moja sudbina, kao i vječni strah od napada većih iznerviranih pasmina, strah od grmljavine, jačih zvukova, naglih pokreta, bilo kakvog vida senzorički zahtjevnije okoline te strah od napada separacione anksioznosti pri svakom rastanku. Zvuči nemoguće, zar ne”, dodala je.

Dodaje da je sve to popraćeno dermatološkim problemima na nervnoj bazi, no tvrdi da je pronašla lijek koji je regulirao ponašanje njezina psa.

“Dobila sam uravnoteženog psa koji nije izgubio prvobitni živahan karakter. Nema straha od grmljavine, niti bojazni od odbijanja hrane prilikom odvajanja ili putovanja. Nema neobjašnjivih dermatitisa”, zaključila je Nikolina.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});