fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nina Badrić otkrila što joj je spasilo život, pa se pohvalila: ‘Vidite koja sam ja sretnica’

Autor: dnevno.ba

Nedavno je objavljeno da se u sklopu natječaja “Jer svirati se mora” dodijeljeni novčani iznosi organizatorima koncerata, no Hrvatska glazbena unija objasnila je zašto glazbenici neće od spomenutog natječaja dobiti ni, kako pišu, lipe.

“Ta sredstva su namijenjena organizaciji koncerata i pokrivanju produkcijskih troškova (najam prostora, tehnike, razglas, rasvjeta, zaštitarska služba, covid mjere, dezinfekcijska sredstva i sl.). Na taj način se prioritetno pomaže onima koji nisu glazbenici, već mnogobrojne prateće djelatnosti nužne za funkcioniranje glazbene djelatnosti koji također moraju prehraniti svoje obitelji”, pojašnjavaju iz Hrvatske glazbene unije. Zbog takve odluke žustru je kritiku uniji uputila pjevačica 48-godišnja Nina Badrić.

“Najbolje bi bilo da se ukine i ugasi glazba”, izrazila je Nina nezadovoljstvo. Na odluku se nije dugo osvrtala već je zasukala rukave i primila se posla. Tako, sve više vremena provodi u glazbenom studiju.

Zbog pandemije koronavirusa uskoro će biti godinu dana od njezinog velikog koncerta u Areni Zagreb, no od glazbe nije odustala pa se tako obožavateljima nerijetko hvali fotografijama iz studija iz kojeg se javila i ovaj put.

“Glazba mi je puno puta spasila život. Ustvari glazba i je moj život! Od malena sam znala da sam za ovo stvorena. Da će to biti moj poziv. Kažu da su najsretniji oni ljudi koji rade ono što vole. Pa sad vi vidite koja sam ja sretnica”,  napisala je Nina u opisu fotografije, a u komentarima joj se javila 36-godišnja kolegica LaLana odnosno Lana Jurčević koja se složila s njezinom izjavom.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});