fbpx

Nives Celzijus se prisjeća braka s Dinom Drpićem: ‘U pola sata zarađivala sam 4000 eura’

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Proglašena je najseksi suprugom Bundeslige i jedina je žena zbog koje je princ Bruneja mijenjao protokol. Nives Celzijus do 2014. godine je bila u braku s nekada uspješnim hrvatskim nogometašem Dinom Drpićem, a danas se sjeća samo lijepih dana njihovog braka.

Od 2005. do 2014. godine nije postojala WEB stranica od Japana do SAD-a na kojoj nije bilo moguće vidjeti nju.

View this post on Instagram

Nitko me ne ljubi tako dobro kao omiljeni mi ruž ? #kissme #jabihseljubila #odjebando #goodhairday #sanjaagicmakeup #rapturhair

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

“Udala sam se u Las Vegasu i ubrzo nakon svadbe uslijedio je Dinov transfer u Njemačku. Potpisao je za Karlsruher, a preko noći smo postali zvijezde”, započinje priču uspješna spisateljica.

“Prije mene titulu najseksi supruge Bundeslige nosila je Silvia van der Vaart, supruga nogometaša Rafaela. Ja sam se njoj divila, a onda su meni dali njezinu titulu”, kaže.

“Dobivala sam više pisama obožavatelja od Dina i nekoliko sati tjedno bi potpisivala autograme. Za pola sata pojavljivanja na nekom eventu zaradila bi između 3000 i 4000 eura. Njemu je smetala ta pozornost, on je htio da budem domaćica, a ja sam htjela raditi”, priznaje.

Brunejski princ pozvao ju je na rođendan njegovog sina, a ni jedna supruga igrača nikada nije dobila takav poziv.

“Pravilo je da se princ ne rukuje sa ženama, a meni je na kraju pružio ruku”, prisjeća se.

Nives danas živi u Hrvatskoj, razvedena je majka dvoje djece. Uspješna je spisateljica, glumica, pjevačica i glumica, a pojavila se na stotinama naslovnica svjetskih magazina i o njoj je pisao cijeli svijet.

“U Velikoj Britaniji su me čitatelji izabrali za najzgodniju ženu prvenstva pored Irine i Shakire, to je bilo ludo”, zaključuje.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI