fbpx
Foto: Instagram

Nives Celzijus: “Uspjehu hrvatske žene uvijek prethodi neka hotelska postelja”

Autor: Dnevno.ba

Nives se dotaknula priče prema kojoj se, između ostalog, navodi da je dobila milijun kuna ( ili eura) od svog navodnog partnera, a koji je u međuvremenu ‘posirotio ko crkveni miš’ i sad želi svoj ‘milijun nečega’ nazad.

Nives Celzijus se u svojoj najnovijoj kolumni za Story dotakla raznih priča koje o njoj kruže. “U 40 godina još nisam stekla vještinu vezivanja zlih jezika, ali tijekom godina naučila sam ne dopuštati da njihovo prakticiranje slobode ne dotiče i ne ograničava slobodu mog duha”, navodi.

Sarkastično dodaje i kako “uspjehu hrvatske žene uvijek prethodi hotelska postelja”i potom ističe da ona nije baš toliko vrsna ni predana u krevetu, a ni ‘voljiva’.

Naime, Nives se dotaknula priče prema kojoj se, između ostalog, navodi da je dobila milijun kuna ( ili eura) od svog navodnog partnera, a koji je u međuvremenu ‘posirotio ko crkveni miš’ i sad želi svoj ‘milijun nečega’ nazad.

“Malčice sam i ponosna na taj novopridan mi fatalni Demi Moore efekt, barem kad su loptojurci u pitanju. Svakako je manje okrutan od svih ostalih laži koje sad već i desetljećima prepredaju o mojoj intimi. Ako dosad i niste čuli ovu hrvatsku verziju nemoralne ponude, u redu je. I mene svakodnevno upoznaju s novim spoznajama”, zaključila je Nives i dodala:

“Hrvatska žena ni u 2022. ne može ponosno ni samostalno stajati iza vlastita uspjeha, koliko god mizeran ili velik on bio. Njezinu uspjehu uvijek prethodi neka hotelska postelja, mudrost i dobrodušnost muškog roda.”

Cijelu kolumnu pročitajte na LINKU.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI