fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

NOVA ZVIJEZDA INSTAGRAMA: Ruši sve rekorde, a na profilu samo jedna slika, doduše najslađa na svijetu

Autor: dnevno.ba

Rupert Grint, glumac koji je godinama utjelovljavao mnogima omiljeni lik iz Harry Potter serijala, Rona Weasleya, nedavno se tek pridružio Instagramu. Na toj društvenoj mreži poprilično su aktivne svjetske zvijezde, a čini se ni da Grint ne kaska za istima. Objavio je do sada čak tri objave, od kojih je prva ona najznačajnija.

Naime, dobrodošlicu na njegov profil na društvenoj mreži Grint je poželio preslatkom fotografijom s malenom kćerkicom, Wednesday, rođenom prije nekoliko mjeseci.

Istu mu je komentirao i kolega sa seta Harry Pottera, Tom Felton koji je godinama utjelovljavao zločestog dečka, Draca Malfoya.

“Dobrodošao Weasley, bilo je i vrijeme. Sva moja ljubav ide Wednesday”, napisao je Tom.

No, ono što je značajno kod ovog profila je to da je najbrže ikada skupio milijun pratitelja. Prošla su naime samo četiri sata i jedna minuta kada je Grint zabilježio i milijuntog pratitelja te je tako s trona skinuo dosadašnjeg rekordera, 94- godišnjeg Davida Attenborougha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});