fbpx

Obitelj Filipović pobjegla je iz Zagreba: Uživaju u Istri, a ‘pao’ je i poljubac pred kamerama

Autor: dnevno.ba

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i njezin suprug, glumac i voditelj Tarik Filipović odlučili su se na putovanje te su se makli iz Zagreba. Par tako boravi u Rakovcima, nedaleko od Poreča, gdje imaju kuću.

Voditelj je i prije isticao kako odmak od svakodnevice dobro djeluje na brak. Lejla se na društvenim mrežama pratiteljima javila iz Novigrada i objavila fotografiju s Tarikom, na kojoj su sretni, a ona ga ljubi u obraz.

“Moji tinejdžeri neće ispred objektiva, ali se rado prihvate uloge fotografa”, napisala je Lejla uz zajedničku fotografiju s Tarikom. Za šetnju Novigradom također su se modno uskladi. Oboje su imali džempere na crno-bijele pruge.

Obitelj Filipović se već godinama odmara u Istri, a kamena kuća s bazenom na rubu sela Rakovci pokraj Poreča u njihovom je vlasništvu još od 2008. godine. Kuća ima unikatan namještaj te je opremljena istarskim antikvitetima. Ima prostranu terasu, bunar, natkrivenu lođu s kaminom te pogled na more. U intervju za magazin Story osvrnula se na posljednjih godinu dana. Pričala je o potresu, koronavirusu, lockdownu te je otkrila kako, uz zdravlje, ima i još jednu novogodišnju odluku.

“Odlučila sam konačno napraviti korak dalje u polju u kojem sam najkreativnija, a to je moda”, govori Lejla, koja priprema liniju košulja

U braku s Tarikom je 14 godina, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Dva mjeseca nakon vjenčanja postali su roditelji danas 13-godišnjeg Armana, a iz prethodnog braka Lejla ima pet godina starijeg sina Dina.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI