fbpx
Foto: Instagram

OPA JECO! Karleuša javno pohvalila Baku Praseta: ‘On ima 25 cm’

Autor: Dnevno.ba

Poznati balkanski YouTuber, Bogdan Ilić, ovog je puta medijskog mogula Željka Mitrovića stavio ‘po strani’ te se javno obratio Jeleni Karleuši kako bi joj zahvalio na komplimentu.

Naime, Karleuša je na svom InstaStoryju komentirala sukob čelnika Pink televizije, Željka Mitrovića, i influencera Bake Prase pa je napravila smiješnu grešku želeći poznatog YouTubera uvrijediti na račun njegovih godina.

‘Prvo, smatram da odmah trebaju prekinuti s ovim užasnim prozivkama, jer više nije zabavno. Daleko od toga. Mitroviću ne treba reagirati na prozivke klinca koji ima 25 cm i koji mu može biti sin. Željko Mitrović je medijski Bog i nije fer-plej kad koristi svoju silu na nekom tko nema način kako uzvratiti. Treba biti iznad ovakvih stvari, jer je na vrhu pramide’, napisala je Karleuša.

Diva se brzo ispravila te je naglasila da je mislila na Ilićevih 25 godina, a ne centimetara, no njezin lapsus srpski je YouTuber jedva dočekao kako bi ga iskoristio za samohvalu.

‘Veliki pozdrav za Jelenu što me je ovim putem ovako golemo pohvalila’, napisao je Baka Prase.


Podsjetimo, Baka Prase optužio je vlasnika Pink televizije da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka pa mu poručio da ‘ima masnu kosu’ te da mu ‘popuši kur*c’.

Željko Mitrović mladom je Youtuberu poručio da će ga sahraniti te ga povezao s vođom kriminalnog klana koji je optužen za ubojstva, dilanje i silovanje – Veljom Nevoljom, prenosi Dnevno.hr

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI