fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OSMIJEH JOJ SE VRATIO NA LICE! Bivša supruga Zvonimira Bobana Dan zaljubljenih provela u najljepšem društvu

Autor: dnevno.ba

Bivša supruga Zvonimira Bobana Leonarda Lončar Dan zaljubljenih je proslavila na koncertu pjevačice Nine Badrić u Lisinskom. Ponovni osmijeh na licu izmamila su njezina djeca koja su joj taj dan pravila društvo u koncertnoj dvorani. Ovo je prvo Valentinovo kojeg modna dizajnerica slavi kao slobodna žena, a fotografi su ga zabilježili objektivom kamera.

Leonarda, u posljednje vrijeme, sve češće u medijima iznosi pojedinosti o bračnom krahu s umirovljenim nogometašem Bobanom. Bivši je par je u ljubavi bio 32 godine, od čega četiri godine u braku, a do razvoda je došlo u svibnju prošle godine o čemu je Leonarda javno progovorila za InMagazin.

‘Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. 32 godine smo bili zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše, OK. Uglavnom, nije puklo radi treće osobe, nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim ni za čim’, izjavila je Leonarda.

14.02.2022., Zagreb – Koncert Nine Badric u rasprodanoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na Valentinovo dan zaljubljenih i onih koji se tako osjecaju. PRI KORISTENJU FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DJETETA (PREKRITI OCI)
(14.02.2022., Zagreb –

Također, priznala je da je zbog posljedica stresa, s kojim se nosila nakon razvoda braka, doživjela moždani udar. Život joj je spasila kćer Marta koja je odmah nazvala hitnu. Od tad pije terapiju, ali je i promijenila životne navike.

‘Kad sam poslije mjesec dana otišla na kontrolu, ponovili su CT i kontrast te konstatirali da je sve to posljedica stresa. Sad pijem gomilu tableta, svakih nekoliko mjeseci moram ići na kontrolu i izbjegavati stresne situacije’, izjavila je Leonarda Lončar u intervjuu za Story.

Modna je dizajnerica otkrila da su privremenu brigu o djeci preuzeli roditelji njezinog bivšeg muža, kojima je jako zahvalna, a s njim je u korektnim odnosima.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});